Kate Hudson punaisella matolla

Kate Hudsonin veli otti ilon irti suhdeväitteistä: Brad Pitt, muuta jo v***uun!

Hllwd | 24.01.2017 07:30

Näyttelijät Kate Hudson ja Angelina Joliesta riitaisaa eroa tekevä Brad Pitt ovat jo viikkojen ajan olleet parisuhdehuhujen pyörteissä. Tuore Star-lehti väittää, että pariskunta olisi muuttanut jo yhteenkin. 

Katen veli Oliver Hudson otti ilon irti lehtiväitteistä ja julkaisi Instagramissa hauskan viestin. 

- Brad on sotkuinen ihminen. Hän juo suoraan tölkistä ja jättää oven auki, kun hän käy vessassa. Ja nämä asiat tapahtuvat, kun hän on minun luonani. Brad kutsuu minua jo veljeksi ja on sen lisäksi aiheuttanut jo kuilun minun ja oikean veljeni välille. Brad vaatii, että lapseni kutsuvat häntä setä B:ksi. Hän myös hävitti nuorimmaiseni Santa Monican laiturille kahdeksi päiväksi... Äitini flirttilee Bradin kanssa täysin avoimesti. Hän hilluu kotona pikkuisissa yösortseissa ja isäni sanoo vain, että: Asia kunnossa, se on Brad Pitt. Tämä ei etene hyvin... Joten Brad sinun on v***u aika muuttaa pois. Tarvitsen elämäni takaisin, Oliver kirjoittaa. 

Hän viittasi viestissään myös pilvenpoltteluun. Brad on ollut avoin pössyttelymenneisyydestään ja liiallisen päihteidenkäytön on väitetty olleen osasyynä myös Bradin ja Angelinan eroon.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!