Katso videot!

Kardashianin sarjapettäjä Scott Disick perustelee toimintaansa: Olen seksiaddikti!

Hllwd | 12.03.2017 16:02

Kourtney Kardashianin ja Scott Disickin on-off-suhdetta käsitellään jälleen Keeping Up With The Kardashians -sarjan uudella tuotantokaudella.

Tosi-tv-sarjan kolmannentoista kauden traileri julkaistiin torstaina (9.3.). Luvassa on todennäköisesti yksi kaikkien aikojen dramaattisimmista kausista.

Sarjassa näytetään materiaalia Kardashianien klaanin Costa Rican -lomasta, jonka aikana Kourtneyn ja Scottin välit kiristyivät. Sarjan mainoksessa kuullaan, kuinka Kim Kardashian kertoo Scottin tuoneen paikalle vieraan naisen.

− Olet kuin joku v**un huora, Kim sanoo hotellihuoneessa olevalle naiselle.

Scott yrittää kertoa syitä syrjähypyilleen.

− Olen seksiaddikti, Scott huutaa mainoksessa.

Uusi nainen Miamissa

Scott lähti lomasaarelta muita perheenjäseniä aikaisemmin. Scott sanoi Kourtneylle suuntaavansa takaisin kotiin Los Angelesiin. Todellisuudessa hän lensikin Miamiin, jossa häntä odotti vaalea kaunotar.

− Scott hoitaa perheasiat Kourtneyn kanssa, mutta hän näyttää haluavan nuoremman naisen. Scott on sitä mieltä, että hän voi heilastella muiden naisten kanssa, mutta Kourtney ei saa olla tekemisissä muiden miesten kanssa, lähipiiristä kerrotaan.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Tässä on Pakko tanssia -kisan kohuttu miessuudelma - avovaimo seurasi imuttelua katsomossa!

Katso video!

"Tuli aika nopeasti!" - Jari-Matti Latvalalla villiä menoa povipommien kanssa: Marianne Kallio ruiskautti voimalla nesteet ulos ja rallitähti parahti - katso video!

Katso video!

Tällaisena et ole Martina Aitolehteä ja Sara Sieppiä ennen nähnyt: itkevät valtoimenaan tv-sarjan trailerissa - "Ei vaan enää jaksa" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!