fbqKaikkien aikojen julkkisvedätys? Alec Baldwinin "espanjalainen" Hilaria-vaimo paljastui paljasjalkaiseksi jenkiksi - väitetään valehdelleen liki kaiken menneestä elämästään! | Seiska
Hllwd
29.12.2020 15:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram, YouTube
alec ja hilaria
Kaikkien aikojen julkkisvedätys? Alec Baldwinin "espanjalainen" Hilaria-vaimo paljastui paljasjalkaiseksi jenkiksi - väitetään valehdelleen liki kaiken menneestä elämästään!
Hllwd
29.12.2020 15:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram, YouTube

Näyttelijätähti Alec Baldwinin, 62, vaimo Hilaria Baldwin, 36, joutui viime viikolla suuren skandaalin keskelle, kun hänen väitettiin valehdelleen synnyinmaastaan ja taustoistaan.

Kohun seurauksena Hilaria julkaisi sunnuntaina 7 minuuttia pitkän Instagram-videon, jolla hän myönsi, että hänen oikea nimensä on Hillary ja että vastoin aiempia kertomuksiaan hän ei olekaan syntynyt Espanjassa.

Videon alussa Hilaria kertoi haluavansa vastata ympärillään pyörivään kohuun sosiaalisessa mediassa, koska koki sen olevan suorin ja rehellisin tapa. 

Kaunotar paljasti ensimmäiseksi videolla, että on syntynyt Bostonissa Yhdysvalloissa. Hilaria on aikaisemmin antanut sellaisen käsityksen julkisuudessa, että olisi kotoisin Espanjan Mallorcalta.  

Lue myös: Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär Ireland tykittää täyslaidallisen paljasta pintaa Instagramissa - kuvat! 

- Vietin osan lapsuudestani Bostonissa ja osan Espanjassa. Perheeni, veljeni, vanhempani, veljenpoikani asuvat kaikki siellä ja minä täällä. Jouduin matkustamaan ennen paljon maiden välillä, ja olen todella onnellinen, että kasvoin kaksikielisenä. Yritän myös kasvattaa omat lapseni kaksikielisiksi, Hilaria kertoo.

Alec ja Hilaria Baldwinilla on yhteensä viisi lasta, jotka kaikki ovat saaneet espanjalaiset etunimet: Carmen Gabriela, Rafael Tomas, Leonardo Àngel Charles, Romeo Alejandro David ja Eduardo Pau Lucas.

Aksentti katosi

Hilaria on myös pitkään puhunut julkisuudessa espanjalaistyylisellä englanninaksentilla, mikä oli täysin kadonnut hänen tuoreella Instagram-videollaan. 

- Olen sellainen ihminen, joka saattaa sotkea kielet keskenään, Hilaria kertoo.

Englannin ja espanjan kielien sekoittaminen on Hilarian mukaan vaikuttanut hänen itsetuntoonsa ikävällä tavalla. Hilarian mukaan hänen puheensa sekoittuu entisestään, jos hän joutuu stressaaviin tilanteisiin, kuten puhumaan tv:ssä. 

Lue myös: Alec Baldwin muistelmissaan: Huumeet olivat viedä henkeni! 

Nimistään hän tarkensi, että käytti nuorena Yhdysvalloissa nimeä Hillary Hayward-Thomas, ja Espanjassa hän oli Hilaria. Häntä häiritsi lapsena, ettei kumpikaan nimi kuulostanut Hillarysta hyvältä toisessa maassa. Hän kuitenkin alkoi käyttämään nimeä Hilaria ennen kuin tapasi miehensä Alecin, koska hänen perheensä kutsuu häntä sillä nimellä. 

- Rakastan nimeäni, koska se tarkoittaa iloista kummallakin kielellä, Hilaria kertoo. 

Kohu alkoi

Kohu Hilarian ympärillä alkoi 21. joulukuuta, kun eräs henkilö twiittasi kaunottaren olevan hyvin asialleen omistautunut huijari. 

- On pakko ihailla Hilaria Baldwinin sitoutumista vuosikymmenen huijaukseen, missä hän teeskentelee olevansa espanjalainen, twiitissä luki englanniksi.

Twiitin seurauksena useat vanhat haastatteluvideot nousivat uudelleen esiin internetin syövereistä, ja videoilla Hilaria yritti puhua oudolla espanjalaisella englanninaksentilla. Yksi video herätti eniten ihmetystä, koska siinä Hilaria ei meinaa muistaa englanninkielistä sanaa kurkulle.

- Miten te sanottekaan tämän englanniksi? Hilaria kysyi toimittajalta videolla, kun viittasi kohti kurkkua.   

Lue myös: Alec Baldwinin tytär märässä mekossa – nännit näkyivät läpi! 

Hän kuitenkin unohti espanjalaisen aksenttinsa suorassa Instagram-videolähetyksessä viime viikolla, kun vastasi koomikko Amy Schumerin erääseen naljailevan Twitter-kuvaan. Kuva on poistettu jo sosiaalisesta mediasta. 

Tämän jälkeen Hillaryn useat entiset koulukaverit, vahvistivat Twitterissä, että kaunotar on kasvanut Massachusettsin osavaltiossa. 

- Kävin hänen kanssaan lukiota. Hän oli todella kiltti ja rakasti tanssimista. Hänen nimensä oli Hillary Hayward-Thomas, eikä hänellä ollut nykyistä aksenttiaan, kirjoitti eräs. 

Lue myös: Alec Baldwinin Hilaria-vaimo poseeraa vain 24 tuntia synnytyksen jälkeen: Tältä tavallinen vartalo näyttää! 

Nimen paljastumisen jälkeen myös Hillaryn vanhempien nimet selvisivät nopeasti. Page Six -julkaisun mukaan Hillaryn vanhemmat Kathryn Hayward ja David Thomas olivat professoreita Yhdysvalloissa, ennen kuin muuttivat Mallorcalle vuonna 2011 viettämään eläkepäiviään. 

Hilary on vuosia kuvaillut äitiään espanjalaiseksi, vaikka Kathryninkin sukujuuret ovat Massachussetsissa. 

Vasta viime huhtikuussa Hilaria väitti muuttaneensa maahan Espanjasta vuonna 2003, kun aloitti yliopisto-opintonsa, vaikka oli ollut sitä ennen kirjoilla koulussa Massachusettsissa. 

Lähteet: Daily Mail & Page Six