asap rocky

Kadulla riehunut jenkkiräppäri A$ap Rocky pidätettiin Ruotsissa – TMZ: ”Tilanne tulenarka ja oikeuksia laiminlyöty!”

04.07.2019 12:16

Seiskakin uutisoi aikaisemmin tällä viikolla, että amerikkalaisräppäri A$ap Rocky ja hänen seurueensa joutuivat viime sunnuntaina ongelmiin Ruotsissa. 

Asapista lähti leviämään video, jonka alussa näkyy kuinka hän rauhallisesti pitää kättä tuntemattoman miehen olkapäällä. Seuraava leikkaus onkin, kun Asap suuren ilmalennon kautta heittää saman miehen maahan. 

asap

TAUSTAA: Huhhuh, mikä ilmalento: Suomessa konsertoiva A$ap Rocky pahoinpiteli miehiä Tukholmassa – raju video leviää kulovalkean lailla

Pian tämän jälkeen ilmaantui uusi video. Siinä selviää, että uhri oli seurannut Asapia ja hänen seuruettaan jo pidemmän aikaan. Sen jälkeen Asap todella pitää kättä miehen olkapäällä, mutta vain rauhoitellakseen tätä. Samaa yrittää myös Asapin seurue. Siitä huolimatta tilanne eskaloituu väkivaltaiseksi. 

Nyt TMZ raportoi, että Asap on pidätetty Ruotsissa. Hän ei sivuston tietojen mukaan ole saanut tavata Yhdysvaltojen suurlähetystön ihmisiä, joita ei alun perinkään tiedotettu räppärin pidätyksestä kuten olisi kuulunut. 

TMZ:n mukaan tilanne voi olla tulenarka, sillä Asapin asioita on alettu hoitamaan myös Ruotsin suurlähetystössä Yhdysvalloissa.  
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!