Jopas, illan tv-tähti Kate Beckinsale on superkunnossa: "En voi äänestää, mutta voin käyttää kultaisia metallirintaliivejä" - kuvat!

Hllwd | 30.10.2020 17:03

Näyttelijä Kate Beckinsale, 47, haluaa kannustaa ihmisiä äänestämään, ja tekee sen pukeutumalla kultaista metallia sisältäviin rintaliiveihin. Kate julkaisi kantaa ottavan kirjoituksen seksikkään kuvan kera.

Otoksessa hänen rintaliiveihin on taiteiltu kultaisista metallikirjaimista sana "vote" eli "äänestä". Samalla kaunotar paljastaa supertimmin keskivartalonsa. Hän kohdistanee pyyntönsä amerikkalaisiin, sillä Yhdysvaltain presidentinvaalit käydään 3. marraskuuta.

- En voi äänestää, koska olen englantilainen, mutta voin käyttää mukautettuja kultaisia äänestysrintaliivejä, ja kannustaa sinua siihen. Äänestäkää itseasiassa puolestani. Jos äänestäjien ilmoittautumisaika on päättynyt, voit silti ilmoittautua äänestämään henkilökohtaisesti nimettyyn vaalipäivän rekisteröintitoimistoon, Kate neuvoo Instagram-tilillään.

Kaunotar harvoin julkaisee itsestään yhtä rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Nuorista miehistä pitävä Kate Beckinsale taas sinkkumarkkinoilla – erosi yli 20 vuotta nuoremmasta poikaystävästään: seurustelivat 9 kuukautta

- Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä paikalliseen vaalitoimistoon. Tarkistasi tilasi yksityiskohdista. Älä myöskään pidä metallirintaliivejä avotulen lähellä liian pitkään, Kate toteaa.

Kate nähdään tänään perjantaina kotisohvilla myös Suomessa. Katen tähdittämä Varjojen valtakunta -elokuva esitetään Yle TV2 -kanavalla klo 22.20.

Katso molemmat kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Lue myös: Kate Beckinsale ja Leonardo DiCaprio suosivat puolet nuorempia seurustelukumppaneita – näiden maailmantähtien rakkaudessa ikä on vain numeroita!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!