Hllwd

Johnny Depp huutokauppaa upeaa hevosfarmiaan: miksi ihmeessä nämä tilukset eivät käy kaupaksi? Katso kuvat ja video!

07.10.2017 13:05

Leffatähti Johnny Deppin, 54, rahapula on ollut jo kuukausia yleisessä tiedossa. Erottuaan viime vuonna vaimostaan, näyttelijä Amber Heardista, 31, Johnny on myynyt omaisuuttaan tasaiseen tahtiin.

Kaksi vuotta sitten hän laittoi myyntiin Kentuckyn osavaltiossa sijaitsevan hevostilansa. Kauppoja ei syntynyt. Kaksi viikkoa sitten talo tontteineen yritettiin huutokaupata, mutta vieläkään Johnny ei saanut komeaa hevosfarmiaan muutettua rahoiksi.

olkkari

"Kiinnostusta on"

Korkeimman tarjouksen Johnnyn farmista teki paikallinen radiojuontaja. Yli 1,2 miljoonan euron tarjous ei kuitenkaan kelvannut leffatähdelle, sillä se jäi alle puoleen kiinteistön pyyntihinnasta, People kertoi.

keittiö

– Peliä ei ole vielä pelattu. Olen tapaamassa kiinnostuneita ostajia, Johnnyn bisnesmanageri totesi Lexington Herald Leader -lehdelle epäonnistuneen huutokaupan jälkeen.

Rakkaan äidin talo

Johnnyn juuret ovat Kentuckyn maalaismaisemissa, vaikka hänet kasvatettiinkin Floridassa. Hevosfarmi oli Johnnyn turvasatama, jossa hänen äitinsä Betty Sue Palmer asui vuosikaudet ennen kuolemaansa keväällä 2016. Johnny osti tilan 1990-luvulla, myi sen vuonna 2001, mutta osti tilan takaisin perheensä käyttöön taas neljä vuotta myöhemmin.

Tilukset

Talon kauppoja hoitanut kiinteistövälitysyritys on ihmetellyt, miten Johnny raaskii luopua tilasta, jonka hän on nimennyt edesmenneen äitinsä kunniaksi Betty Suen Perhetilaksi.

makkari

– On vaikea hallita ja hoitaa kaikkia kiinteistöjä. Depp vierailee Kentuckyssa harvoin, Johnnyn bisnesmanageri selitti.

Tähden lapsuusmuistoja

Kentuckyn tila on 17 hehtaarin kokoinen. Päärakennuksessa, valkoisessa kivitalossa on 557 neliötä asuintilaa: seitsemän makuuhuonetta, neljän auton autotalli ja aidatulla takapihalla uima-allas. Tontilla on vierastalo, kolme aittarakennusta ja hevoshaat.

Talon sisätilat ovat täynnä henkilökohtaista tavaraa, kuten perhekuvia Johnnyn lapsuudesta. Tilavan vaatehuoneen rekeillä roikkuvat yhä Betty Suen värikkäät vaatteet. Lastenhuoneiden seinillä komeilevat Johnnyn leffajulisteet ja kunniakirjat.

Miljoonia kiinteistöihin

Johnnya on arvosteltu tuhlailevasta elämäntavasta. Viime talvena näyttelijän entinen bisnesmanageri paljasti, että Johnny törsää päivittäin kaksi miljoonaan dollaria.

ruokatila

– Rahat ovat minun. Jos haluan ostaa 15 000 pumpulipalloa, on se oma asiani, Johnny kommentoi tilannetta The Wall Street Journal -lehdelle.

Oikeusasiakirjojen mukaan Johnny on ostanut miljoonillaan 14 kiinteistöä, joista vain muutama on myyty. Nykyään hän omistaa ainakin viisi taloa Hollywood Hillsissä Kaliforniassa, saaren Bahamasaarilla ja pikkukylän linnoineen Ranskassa.

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!