John Travoltan vaimo, näyttelijä ja malli Kelly Preston, 57, on kuollut sairauden nujertamana: "Hän piti taistelunsa yksityisenä"

Hllwd | 13.07.2020 09:41

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Kelly Preston on menehtynyt. Hänet todettiin kuolleeksi sunnuntaina 12. heinäkuuta aamulla paikallista aikaa. Kelly oli kuollessaan 57-vuotias. Suru-uutisesta kertoo People-lehti, jonka mukaan kuolinsyyksi on diagnosoitu rintasyöpä.

- Hän valitsi pitää taistelunsa yksityisenä. Hän oli käynyt läpi syöpähoitoja jo jonkin aikaa perheensä ja lähimpien ystäviensä tukemana. Hän oli valoisa, kaunis ja rakastava sielu, joka välitti muista syvästi ja joka pystyi tuomaan elämän kaikkeen, mitä teki. Hänen perheensä pyytää yksityisyyttä tänä aikana, lähipiiristä kerrotaan lehdelle.

Vuosikymmenten avioliitto

Kelly avioitui Hollywood-tähti John Travoltan kanssa vuonna 1991. Hollywood-mittapuulla avioliitto oli sekä uskomattoman kestävä että pitkäaikainen. Kellyä jäi miehensä lisäksi ikävöimään 20-vuotias Ella-tytär ja 9-vuotias Benjamin-poika. Pariskunnan kolmas lapsi Jett menehtyi vasta 16-vuotiaana, runsas vuosikymmen sitten.

Kelly Preston
Kelly Preston

Lue myös: Kylään vartijan kautta! John Travolta vetäytyi Hollywoodin hulinasta – kuvat ällistyttävästä kartanosta!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!