Paparazzikuvat!
Candice Swanepoel

Jestas, mikä bikinikroppa ja stringipeppu! Supermalli Candice Swanepoel esitteli vartaloaan märkänä rannalla – katso kuvat!

Hllwd | 29.10.2020 20:11

Victoria’s Secret -mallikaunotar Candice Swanepoel, 32, nautti aurinkoisista rantakeleistä maineikkaalla Miami Beachilla, Floridan osavaltiossa. Etelä-Afrikasta kotoisin oleva kaunotar vietti iloista päivää lastensa kanssa. Hän leikki hymyillen poikiensa kanssa rantahiekassa, ja kuvasi lasten rakentamia hiekkakakkuja.

Hilpeiden hiekkaleikkien lomassa Candice ehti pulahtaa merivedessä. Rantaveden aallot viilensivät ja kastelivat kaunottaren kauttaaltaan, kun solakka malli pulahti veteen pienoisissa bikineissä. 

Lue myös: Daisaripommi! Playboy-sulotar Bella Bunnie Amorin rintavarustus rikkoi bikinit, lopulta hän poseerasikin yläosattomissa - kiihkeän kuumat kuvat!

Upeavartaloisen Candicen mustat bikinit peittävät hädin tuskin hänen intiimialueensa. Vedestä noustuaan kaunotar pyllisti suoraan kameraa kohti, kun hän nosti pyyhkeensä rantahiekalla. Malli kääriytyi pyyhkeen suojiin, kun hän kuivatteli itseään rannalla. 

1
7

Lue myös: Uhkeat bikinikuvat! Sara Sieppi romanttisella hotellilomalla - sänkyseurana yllättävä julkkis!

2
6

Lue myös: Kuumat bikinitreenit rannalla: Britney Spears on edelleen upeassa kunnossa - paparazzikuvat! 

4
5
3
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!