Hllwd
Katso kuvat!

Jennifer Aniston on helppo tunnistaa, mutta mitä ihmettä Matthew Perrylle on tapahtunut?! Katso, miltä Frendit näyttävät nykyään!

14.07.2020 21:01

Uusintoina telkkarissa ties kuinka monetta kertaa pyörivä kulttisarja Frendit nosti maailmanlaajuiseen tietoisuuteen Jennifer Anistonin, 51, Lisa Kudrowin, 56, Courteney Coxin, 56, Matt LeBlancin, 52, Matthew Perryn, 50, ja David Schwimmerin, 53.

Sarjasta tehtiin 10 tuotantokautta ja ne näytettiin televisiossa vuosina 1994-2003. Sarjan kuvausten aikaan kuusikko oli kolmekympin korvilla, mutta nyt kaikki heistä ovat jo viidenkymmenen paremmalla puolella.

Tunnistatko heidät vielä?

Lue myös: Testaa tietosi Frendit-sarjasta! Kuka päähahmoista ei koskaan ole humalassa? Mikä on Rossin ensimmäisen vaimon etunimi?

Jennifer Aniston näytteli sarjassa kahvilassakin työskennellyttä Rachel Greeniä, josta hänet palkittiin Emmyllä, Golden Globella ja SAG-pysteillä. Jennifer on myös luonut kuuluisan uran Hollywoodissa.

Lue myös: Rietasta touhua! Näyttelijä Jennifer Aniston peuhauspaljastukset – liittyi kymppikerhoon ja pidättäytyi ennen avioliittoa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EVERY VOTE COUNTS 😉🐾❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Lue myös: Jennifer Aniston loksautti leuat palkintojuhlassa: nännit nöpöttivät puvun alta täysin estoitta - kuva!

Vaaleakutrinen Lisa Kudrow näytteli ohjelmassa ihanan höpsöä Phoebeä kun puolestaan Courteney Cox näytteli Monica Gelleriä. Kaverukset postasivat Instagram-tileillään ihanan synttäriyhteiskuvan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @courteneycoxofficial my genius generous gorgeous grounded great good FRIEND I love you

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

Lue myös: ”Parasta mitä olen nähnyt!” 55-vuotias Frendit tähti Courteney Cox on huimassa bikinikunnossa – katso!

Matthew Perry on kärsinyt päihde ja -vatsaongelmista eikä jatkuva tupruttelu ainakaan paranna miehen hyvinvointia. Matthew näytteli suosikkisarjassa hupaisaa Chandler Bingiä.

Lue myös: Hyh, miten kellastuneet sormet! Frendit-tähti Matthew Perryn nuhruinen olemus paljastaa rajun syöksykierteen – kuvat!

Matthew Perry

Lue myös: Hupsista! Matthew Perry paljasti vahingossa näyttävän rekkamiehen hymyn - paparazzikuvat!

David Schwimmer näytteli sarjassa Monican isoveljeä Rossia, joka työskenteli paleontologina! Nykyään David on yhden lapsen isä ja työskennellyt näyttelemisen ohella myös tuottajana.

David Schwimmer

Lue myös: Testaa tietosi Frendit-sarjasta! Kuka päähahmoista ei koskaan ole humalassa? Mikä on Rossin ensimmäisen vaimon etunimi?

Matt LeBlanc hauskuutti Frendeissä naistenmies Joey Tribbianina. Tosielämässä miehellä on yksi lapsi ex-puolisonsa kanssa. Matt on seurustellut vuodesta 2016 tv-tuottaja Aurora Mulliganin kanssa.

Matt LeBlanc

Lue myös: Traileri Frendit-elokuvasta leviää netissä – ei kannata kuitenkaan innostua! Katso video!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!