fbq
Hllwd
20.05.2019 16:16
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Shawn Crahan ja Gabrielle
Järkyttävä suru-uutinen: Slipknot-tähden 22-vuotias tytär kuoli mystisesti - isä julkaisi lohduttoman viestin: "Syvimmän kivun keskeltä joudun ilmoittamaan"
Hllwd
20.05.2019 16:16
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Slipknot-yhtyeen perustajajäsenen, rumpali Shawn Crahanin Gabrielle-tytär on kuollut äkillisesti 22-vuotiaana. Taiteilijanimellä Clown tunnettu Crahan kertoi asiasta Instagram-tilillään koskettavalla viestillä sunnuntaina.

- Sydän särkyneenä ja syvimmän kivun keskeltä joudun ilmoittamaan kaikille teille, että nuorin tyttäreni Gabrielle kuoli eilen lauantaina 18. toukokuuta. Hän oli 22-vuotias. Hautajaisjärjestelyt ovat tulossa. Perheeni ja minä pyydämme, että yksityisyyttämme kunnioitetaan tästä eteenpäin, Crahan kirjoitti.

Viikonloppuna menehtyneen Gabrielle Crahanin perheeseen kuuluvat isä-Shawnin lisäksi äiti Chantel, isosisko Alexandria sekä veljet Simon ja Gage.

Gabriellen kuolema tuli koko perheelle täytenä järkytyksenä. Kuolinsyytä ei ole toistaiseksi julkistettu, mutta isosisko Alexandria on pyytänyt julkisesti, ettei kuolinsyyllä spekuloitaisi median tai fanien keskuudessa.

Gabrielle Crahan julkaisi viimeiseksi jääneen Instagram-päivityksensä viime viikolla vain pari päivää ennen poismenoaan. Päivityksessä Gabrielle juhlisti viisi kuukautta kestänyttä raittiuttaan julkaisemalla kuvan AA-kerhon tunnuskolikosta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 MONTHS ❤️

Henkilön Gabrielle Crahan (@crahang6) jakama julkaisu

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »