Shawn Crahan ja Gabrielle

Järkyttävä suru-uutinen: Slipknot-tähden 22-vuotias tytär kuoli mystisesti - isä julkaisi lohduttoman viestin: "Syvimmän kivun keskeltä joudun ilmoittamaan"

20.05.2019 16:16

Slipknot-yhtyeen perustajajäsenen, rumpali Shawn Crahanin Gabrielle-tytär on kuollut äkillisesti 22-vuotiaana. Taiteilijanimellä Clown tunnettu Crahan kertoi asiasta Instagram-tilillään koskettavalla viestillä sunnuntaina.

- Sydän särkyneenä ja syvimmän kivun keskeltä joudun ilmoittamaan kaikille teille, että nuorin tyttäreni Gabrielle kuoli eilen lauantaina 18. toukokuuta. Hän oli 22-vuotias. Hautajaisjärjestelyt ovat tulossa. Perheeni ja minä pyydämme, että yksityisyyttämme kunnioitetaan tästä eteenpäin, Crahan kirjoitti.

Viikonloppuna menehtyneen Gabrielle Crahanin perheeseen kuuluvat isä-Shawnin lisäksi äiti Chantel, isosisko Alexandria sekä veljet Simon ja Gage.

Gabriellen kuolema tuli koko perheelle täytenä järkytyksenä. Kuolinsyytä ei ole toistaiseksi julkistettu, mutta isosisko Alexandria on pyytänyt julkisesti, ettei kuolinsyyllä spekuloitaisi median tai fanien keskuudessa.

Gabrielle Crahan julkaisi viimeiseksi jääneen Instagram-päivityksensä viime viikolla vain pari päivää ennen poismenoaan. Päivityksessä Gabrielle juhlisti viisi kuukautta kestänyttä raittiuttaan julkaisemalla kuvan AA-kerhon tunnuskolikosta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 MONTHS ❤️

Henkilön Gabrielle Crahan (@crahang6) jakama julkaisu

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!