Hisahito

Japanin 12-vuotiaan prinssin henki vaarassa: Naamiomies kätki veitset pulpettiin – ”Uskomme, että oli tarkoitus haavoittaa prinssiä!”

11.05.2019 19:36

Valta vaihtui vappuaattona Japanissa, kun keisari Akihito, 85, luovutti kruununsa vanhimmalle pojalleen Naruhitolle, 59. Moista ei ole tapahtunut maan historiassa kahteensataan vuoteen, eivätkä japanilaiset muutenkaan suunnittele eläkepäiviään.

Akihito sen sijaan haluaa omistaa viimeiset vuotensa vaimolleen Michikolle ja kalastukselle, eikä hän muutenkaan ollut havitellut keisarin pestiä omakseen.

Koska tuoreella keisarilla ei ole poikalasta, on hänen seuraajansa 12-vuotias veljenpoika Hisahito.

lue myös: Japanin prinsessa naimisiin? Kiusallinen este häiden järjestämiselle korjaantui

Uudella keisarilla Naruhitolla ei ole miespuolista jälkeläistä.
Uudella keisarilla Naruhitolla ei ole miespuolista jälkeläistä.

Pojan lapsenmieliset leikit koulukavereiden seurassa päättyivät viime viikolla, kun hänen luokkahuoneestaan löytyi kaksi pulpettiin kätkettyä veistä.

Poliisit ja prinssin henkivartijat saivat selvitettyä turvakameroiden tallenteista, että naamiomies oli käynyt luokkahuoneessa kruunajaisia edeltäneenä perjantaina.

– Prinssi oli ollut samaan aikaan onnekseen toisella puolella koulurakennusta. Emme ole vielä löytäneet veitsimiestä, mutta uskomme, että hänen oli tarkoitus haavoittaa nimenomaan prinssi Hisahitoa, Japanin poliisi tiedotti myöhemmin.

Lue myös: Japanin prinsessa avioitui: menetti kuninkaallisen tittelinsä – kuva kohuhäistä!

Hisahito on nyt siirretty käymään opinahjoaan toisaalle, kunnes tilanne selviää ja veitsimies pidätetään.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!