Kim K

Huomaatko tästä vähäpukeisesta kuvasta, mikä Kim Kardashianissa on muuttunut radikaalisti?

Hllwd | 18.05.2020 12:08

Kim Kardashian-West, 39, markkinoi ahkerasti muotoilevia Skims-trikoita eikä ollenkaan ujostele 
poseerata itse vaikka pelkissä sukkahousuissa.

Tällä kertaa Kimin postauksessa huomio kiinnittyy vaatekerraston sijaan aivan muihin asioihin. Huomaatko, mikä hänessä on muuttunut viime aikoina?

Vastaus löytyy kuvatekstistä.

Käyn tässä läpi vaatekaappiani. Se vaalea tukka oli muuten peruukki! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kuten kuvasta näkyy, Kim on jälleen tutun tummatukkainen. Vielä viikko sitten seurapiirikaunotar poseerasi Instagramissaan vaaleana ja kolme viikkoa sitten suorastaan supervaaleana. Kyseinen blondilook näkyi myös kuluneena viikonloppuna Instagramin Story-osiossa, aiheuttaen jonkinmoista hämmennystä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Peruukkikokeilu oli Kimin mukaan osa meikkauskurssia. Toisaalta on Kim nähty aiemminkin blondina, kuten tässä kuvassa, joka on otettu Pariisissa vuonna 2015. 

kim

Riitelevä superpari

Kardashianien nelilapsinen perhe on viettänyt koronakaranteenia muista erillään, kuten suuri osa muistakin maailman perheistä. US Weekly -lehden sisäpiiritietojen mukaan Kim on kuluneiden viikkojen aikana keskittynyt lapsiinsa, lakiopintoihin sekä lanseerannut Skims-brändille kasvosuojat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims) on

Ongelmaksi on muodostunut Kimin aviomiehen, räppäri ja tennarimoguli Kanye Westin, 42, ailahteleva luonteenlaatu. Kanye, joka on tunnustanut kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöistä, on käyttäytynyt kotioloissa raivostuttavan kontrollifriikin lailla. 

- Heillä on ollut paljon riitoja ja Kanye on käynyt pahasti Kimin hermoille. Kim on kertonut tarvitsevansa enemmän omaa tilaa, asiosta hyvin perillä olevat tahot kertovat lehdelle. 

Perhe-elämä on jopa kriisiytynyt Kanyen toisinaan hyvin itsekkään käytöksen vuoksi. Miehen keskittyessä "omiin juttuihinsa" Kimin osaksi on jäänyt arjen pyörittäminen.

Sisäpiirilähteiden mukaan Kim on jaksanut miehensä käytöstä lasten edun takia. Onneksi Kardashian-Westin huushollissa Kaliforniassa ei tarvitse riidellä pyykinpesusta tai astianpesukoneen tyhjentämisestä, sitä varten heillä on palvelusväki. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press & instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!