Hyppää pääsisältöön
Kylie Jenner

Huhhuh, Kylie Jenner tekee historiaa käsittämättömällä rahasummalla - Kim Kardashian jää kauas taakse!

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner tekee historiaa lähikuukausien aikana.

Forbes-lehden mukaan 20-vuotias Kylie on luonut miljardiomaisuuden tosi-tv-sopimuksillaan ja omalla meikkituotemerkillään. Hänen arvonsa on tällä hetkellä huimat 900 miljoonaa.
Kylien muutama vuosi sitten lanseeraama Kylie Cosmetics -meikkibrändi on tuottanut yli 600 miljoonaa euroa. Kylie omistaa firmansa kokonaan, eikä hänellä ole yhtiökumppaneita. Hänellä on seitsemän täysipäiväistä ja viisi osa-aikaista työntekijää.

Forbes-lehti ennustaa, että Kylien nettoarvo ylittää miljardin dollarin rajan ensi vuoden aikana. Se tarkoittaa sitä, että hänestä tulee kaikkien aikojen nuorin miljardööri. Tähän asti Facebookin kehittäjä Mark Zuckerberg oli nuorin miljardööri, kun hän ylitti maagisen rajan 23-vuotiaana.

Lue myös: Kylie Jenner teki todella radikaalin ulkonäkömuutoksen – tuoreet kuvat paljastavat totuuden operaation jälkeisistä kasvoista!

Päihitti kuuluisan sisarensa

Kim Kardashian West on ollut Kardashianin klaanin tunnetuin jäsen jo vuosien ajan. Rahallisesti Kylie on kuitenkin ohittanut kuuluisan sisarensa aikoja sitten, sillä Kimin nettoarvon arvioidaan olevan noin 300 miljoonaa euroa.

Kylien mukaan sosiaalinen media on ollut avainasemassa hänen meikkibisneksensä menestykselle.

− Sosiaalinen media on uskomattoman hieno ja helppo tapa pitää yhteyttä faneihini ja asiakkaisiini, Kylie kertoi Forbes-lehdelle

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!