Hllwd

Hugh Hefnerin 60 vuotta nuorempi leski lyttäsi miehensä sänkytaidot - Playboy-moguli jätti ilman perintöä!

28.09.2017 15:51

Eilen keskiviikkona (27.9.) menehtynyt Playboy-moguli Hugh Hefner jätti leskeksi jääneen vaimonsa, 31-vuotiaan Crystal Hefnerin testamenttinsa ulkopuolelle.

Hefnerin 43 miljoonan omaisuus jaetaan hänen neljän lapsensa Christien, Davidin, Marstonin ja Cooperin, kalifornialaisen yliopiston sekä eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kesken. Crystal jää ilman pennin hyrrää, sillä hänellä ja Hefnerillä oli tiukka avioehto, eikä 31-vuotiasta seurapiirikaunotarta mainittu Playboy-mogulin testamentissa kertaakaan.

Amerikkalaislehtien mukaan Crystalista pidetään kuitenkin hyvää huolta.

Crystal lyttäsi sänkytaidot

Crystal ja Hugh Hefner avioituivat uudenvuodenaattona 2012. Häitä juhlittiin pariskunnan kotona, legendaarisessa Playboy-kartanossa.

Pariskunnan piti alun perin avioitua kesäkuussa 2011, mutta Crystal alkoi katua päätöstään, ja häät peruttiin vain viisi päivää ennen h-hetkeä. Pariskunta ajautui erilleen, eikä Crystal puhunut Hefneristä kovinkaan imartelevasti.

− Meillä oli fyysistä kontaktia kerran, ja tilanne kesti ehkä kaksi sekuntia. Sen jälkeen se oli siinä, Crystal on kertonut.

Ikäero ei häirinnyt

Crystal ja Hefner antoivat suhteelleen uuden mahdollisuuden, ja häitä vietettiin seuraavana vuonna. Pariskunnalla oli ikäeroa 60 vuotta, mutta se ei ainakaan Hefneriä häirinnyt.

− Haluan viettää jäljellä olevan aikani hänen kanssaan, Hefner kommentoi häiden jälkeen.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!