Hollywoodin unelmaliitto särkyi: Channing Tatum ja Jenna Dewan eroavat!

Hllwd | 03.04.2018 11:45

Näyttelijäpariskunta Channing Tatum ja Jenna Dewan Tatum ilmoittivat eroavansa.

Channing kertoi asumuserostaan Instagram-tilillään aamuyöllä (3.4.) Suomen aikaa.

− Olemme päättäneet erota. Rakastuimme syvästi monta vuotta sitten, ja meillä on ollut uskomaton yhteinen matka. Mikään ei ole muuttunut sen suhteen, miten paljon rakastamme toisiamme. Mutta rakkaus on kaunis seikkailu, joka vie meidät eri suuntiin tällä hetkellä. Päätökseemme ei liity mitään salaisuuksia tai rivouksia. Kaksi parasta ystävää vain ymmärsivät, että on aika ottaa hieman etäisyyttä ja auttaa toisiamme elämään elämämme mahdollisimman onnellisesti. Olemme yhä perhe, ja pysymme rakastavina ja omistautuneina vanhempina tyttärellemme Everlylle, pariskunta tiedotti.

Lue myös: Jennifer Aniston ja Justin Theroux: Asumusero – näin pariskunta kommentoi liittonsa päättymistä!

Channing ja Jenna halusivat kertoa erostaan sosiaalisessa mediassa välttyäkseen turhilta juoruilta.

− Elämme aikaa, jolloin totuus sekoittuu helposti ”vaihtoehtoisiin faktoihin”. Haluamme jakaa totuuden, joten kaikki, mitä ei lue tässä, on keksittyä. Emme kommentoi asiaa tämän enempää.

Lue myös: Channing Tatum seksielämästään: Ei kiitos sovintoseksille!

Tapasivat kuvauksissa

Channing ja Jenna tutustuivat toisiinsa Step Up -elokuvan kuvauksissa vuonna 2006. Päärooleja esittänyt kaksikko rakastui, ja he avioituivat muutama vuosi myöhemmin. Channingin ja Jennan tytär Everly syntyi toukokuussa 2013.

Channing ja Jenna olivat yksi Hollywoodin ihailluimpia pareja, ja heidän liittoaan kutsuttiin todelliseksi unelmaliitoksi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!