fbq
Hllwd
16.01.2018 16:46
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
SEal
Heidi Klumin ex-mies, hittilaulaja Seal kohun keskellä: ex-naapuri syyttää seksuaalisesta ahdistelusta - "Vaatetuksesi kerjää lähestymistä!"
Hllwd
16.01.2018 16:46
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Huippumalli Heidi Klumin ex-mies ja lasten isä, Kiss From A Rose -kappaleesta tunnettu laulaja Seal on noussut otsikoihin syytettynä seksuaalisesta ahdistelusta. 

Näyttelijätär Tracey Birdsall kertoo TMZ:lle, että Seal kävi hänen päälleen vuonna 2016, kun ex-ystävykset asuivat vielä naapureina Los Angelesissa.

Traceyn mukaan hän oli Sealin luona hakemassa lainaamiaan salaattiottimia, kun Seal varoittamatta lähestyi ja yritti suudella häntä. TMZ:n mukaan Tracey kysyi Sealilta huutaen, mitä hän tekee, johon laulaja oli vastannut totuudenmukaisesti yrittävänsä suudella tätä. Tämän jälkeen Seal oli Traceyn kokemuksen perusteella väittänyt tämän vaatetuksen kerjäävän lähestymistä. 

Tracey
Traceyn viimeisimpiin elokuvarooleihin kuuluu Rogue Warrior - Robot Figter. 

Hänellä oli yllään olkaimeton toppi ja sortsit. 

Välikohtauksesta huolimatta Tracey oli vielä jäänyt Sealin luokse, joka oli pyytänyt tätä istumaan viereensä sohvalle.

Näin Tracey myös teki ja Seal oli lähestynyt ystäväänsä uudelleen ja kourinut tätä. Pian tämän jälkeen Tracey oli lähtenyt, eikä hän ole sen jälkeen enää ottanut yhtettä Sealiin.

Syytökset tulevat ilmi vain viikko sen jälkeen, kun Seal julkisesti rohkaisi kaikkia seksuaalisen ahdistelun sekä häirinnän uhreja kertomaan rohkeasti kokemuksiaan. 

Seal on kieltänyt syyllistyneensä seksuaaliseen ahdisteluun.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »