fbqHalloween-elokuvan rooliinsa palaava Kyle Richards ohjaajalta saamastaan käskystä Seiskalle: ”En voinut sietää sitä!” | Seiska
Hllwd
06.05.2020 07:21
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, MTV
Kyle Richards
Halloween-elokuvan rooliinsa palaava Kyle Richards ohjaajalta saamastaan käskystä Seiskalle: ”En voinut sietää sitä!”
Hllwd
06.05.2020 07:21
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, MTV

The Real Housewives of Beverly Hills -tähti Kyle Richards palaa legendaariseen kauhuelokuvasarjaan yli 40 vuoden jälkeen.

Kyle näytteli lukuisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa 1970–1980-luvulla. Hän oli mukana ensimmäisessä Halloween-elokuvassa vuonna 1978, ja uusii nyt 42 vuotta myöhemmin roolinsa Lindsey Wallacena syksyllä julkaistavassa Halloween Kills -elokuvassa.

– Elokuvan tekeminen oli mahtavaa. Oli ihana päästä viettämään aikaa Jamie Lee Curtisin kanssa pitkästä aikaa, Kyle hehkutti Seiskalle.

Yksi asia tuli Kylelle järkytyksenä.

– Elokuvan ohjaaja ja tuottaja käskivät minun leikata otsatukan rooliani varten. En voinut sietää sitä, mutta onneksi hiukseni ovat kasvaneet.

 

Raskaat kuvaukset

Kyle ei saa paljastaa mitään elokuvan juonesta, mutta hän lupaa elokuvasarjan fanien saavan lippurahoilleen vastinetta. 

– Käsikirjoitus oli todella pelottava. Olen näytellyt kauhuelokuvissa lapsena, ja mietin, miltä kauhuelokuvaan palaaminen tuntuu. Minulla oli todella hauskaa, vaikka kuvasimme paljon aamuöisin, mikä oli melko raskasta. Maltan tuskin odottaa näkeväni lopputuloksen syksyllä.

The Real Housewifes of Beverly Hills C Moressa torstaisin!