fbqHäirikkö keskeytti konsertin: humalainen nainen nylkytti Céline Dionia lavalla – katso! | Seiska
Katso videot!
Celien Dion

Häirikkö keskeytti konsertin: humalainen nainen nylkytti Céline Dionia lavalla – katso!

Hllwd | 09.01.2018 10:53

Laulaja Céline Dion joutui yllättävään ja haastavaan tilanteeseen viikonloppuna.

Hän esiintyi Las Vegasissa sijaitsevassa Caesars Palace -hotellin The Colosseum -teatterissa viime perjantaina (5.1.). Konsertti oli ehtinyt vasta alkaa, kun humalassa ollut nainen nousi lavalle heti ensimmäisen kappaleen jälkeen.

Tilanteesta kuvattu video leviää sosiaalisessa mediassa, ja Célinen tapa tilanteen hoitamiseksi on herättänyt ihastusta. Panikoimisen ja lavalta poistumisen sijaan laulaja puhui humalassa olleelle naiselle pitääkseen tilanteen rauhallisena.

− Saanko sanoa jotain? Olen iloinen siitä, että tulit lavalle tänään. Olen iloinen, koska halusit tulla lähemmäs minua, Céline sanoi naiselle.

Humalainen nainen otti tämän jonkinlaisena merkkinä ja kiersi jalkansa laulajan ympärille ja alkoi nylkyttää tätä.

Célinen turvamiehet saapuivat poistamaan naista lavalta, mutta tilanne ei sujunut ongelmitta. Nainen ei nimittäin halunnut, että kukaan muu kuin Céline koskee häneen. Laulaja pyysi turvamiestään siirtymään sivuun, mutta pysymään lähettyvillä.

Tilanne jatkui, eikä nainen halunnut poistua lavalta. Jossain vaiheessa Célinen konsertin ohjaajana toimiva veli Michael hermostui ja saapui ohjaamaan naisen takaisin omalle paikalleen. Nainen ei olisi halunnut poistua paikalta, mutta kaksi turvamiestä ja Célinen veli saivat hänet luovuttamaan.

Tilanteen jälkeen Céline kiitti yleisöään ja turvamiehiään.

− Hyvät herrat, kiitos avustanne. Teitte juuri niin kuin pitikin. Kiitos kaikille kärsivällisyydestänne, laulaja sanoi ja jatkoi konserttiaan.

Katso hämmentävästä tilanteesta kuvattu video alta:

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!