Gwynethin lahjalistalta löytyy BDSM:ää.

Gwyneth Paltrow'n ehdotus joululahjaksi: Sadomasokismia!

19.11.2019 19:33

Gwyneth Paltrow'n rakastettu ja vihattu Goopin joululahjaopas on jälleen täällä ja listalta löytyy jälleen toinen toistaan hervottomampia lahjaideoita. Lifestylebrändin lista tarjoaa tuttuun tapaansa kummallisia ja kohtuuttoman kalliita tuotteita, joihin lukeutuvat tänä vuonna muun muassa 1,2 miljoonan euron luontomatka sekä BDSM-paketti.

Goopin "naurettava, mutta mahtava lahjaopas" ei petä tänäkään vuonna. Seikkalijasieluille Goop suosittelee esimerkiksi paikkaa Virgin Galacticin avaruusmatkalta.

Paikkavaraukset alkavat 225 950 eurosta. Avaruusmatka ei silti ole listan kallein matkalahja. 1,2 miljoonaa euroa maksava luontomatka tarjoaa mahdollisuuden tutustuaplaneettamme uhanalaisiin lajeihin. Momentum Adventuren paketti sisältää 12 räätälöityä luksusmatkaa maailman eri kolkkiin. 

Yksi luettelon kohokohdista on BDSM:stä kiinnostuneille pareille sopiva Kiki de Montparnassen sidontataidepaketti. Settiin kuuluvat nahkaiset sidontatarvikkeet ranteille ja nilkoille, sekä nahkapäällysteinen mela piiskaamiseen. Eroottinen lahja on listan halvimmasta päästä, sillä se maksaa vaatimattomat 1220 euroa.

- Ajattele tätä sarjaa aloittelijan oppaana BDSM:ään, Goopissa vinkataan.

Lähde: Goop Fox News

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!