Hllwd

Gwyneth Paltrow ja Brian Falchuk asuvat erillään - pitäisikö teidänkin?

13.06.2019 19:00

Gwyneth Paltrow paljasti taannoisessa haastattelussa, ettei hän asu yhdessä puolisonsa, Brad Falchukin kanssa. Vaikka pari viettää suurimman osan öistä saman katon alla, on Falchukilla ja hänen lapsillaan oma talo.

- Kaikki naimisissa olevat ystäväni sanovat, että meidän valitsemamme elämäntapa on ihanteellinen, Paltrow kehaisi The Sunday Timesille.

Suhdeasiantuntijoiden mukaan Gwyneth saattaa olla oikeilla jäljillä. Pitkään yhdessä olleet parit päättävät yhä useammin asua erillään. Tavoitteena on, että kumpikin saa säilyttää oman elämäntyylinsä ja samalla romantiikka säilyy suhteessa pidempään.

- Se tuntuu olevan yleistymään päin kaupungeissa, sanoo avioliitto- ja perheterapeutti Melissa Divaris Thompson New York Postissa.

Thompsonin mukaan käytäntö on yleistynyt lähivuosina ja siitä on tullut yhä varteenotettavampi suhdemuoto.

Hyviä kokemuksia

- Minusta tuntuu, että saan parhaat puolet molemmista maailmoista, sanoo miehensä kanssa 20 vuotta erillään asunut Sharon Hyman, 56:

- Saan nauttia omasta tilastani ja minulla on enemmän aikaa ja energiaa ystäville ja perheelle. Kun haluan nähdä Davidia, tapaamme siksi, että haluamme, emme siksi, että meidän on pakko. Arvostamme yhteistä aikaamme enemmän.

Kun Hyman ja hänen kumppaninsa suhde alkoi vakavoitua, he puhuivat yhteen muuttamisesta. Heidän erilaiset unirytminsä kuitenkin aiheuttivat hankaluuksia. Hyman itse valvoo myöhään, kun hänen miehensä taas herää usein jo viiden aikaan aamulla:

- Menen nukkumaan silloin, kun hän herää töihin. Me tajusimme, että erillään eläminen yksinkertaisesti toimii kohdallamme ja jos se ei kerran ole rikki, miksi korjata sitä?

Vaikka Hyman myöntää, että riitoja syntyy, eivät he joudu koskaan kinastelemaan kotiaskareista tai talousasioista "kuten useimmat ihmiset". Joidenkin mielestä asumisjärjestely viestii sitoutumiskammosta, mutta kriitikoiden kyynisyys ei häiritse Hymania.

- Teidän ei tarvitse jakaa fyysistä tilaa voidaksenne jakaa emotionaalisen yhteyden, hän sanoo:

- On helppoa pitää jotakuta itsestäänselvyytenä, kun näet häntä koko ajan. Erillään eläminen pitää suhteen tuoreena.

Lähde: New York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!