fbq
Hllwd
05.04.2017 13:06
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Katy Perry googlasi itsensä
Google-haku paljasti Katy Perrysta ällistyttävän eroottisen kuvan - tämä näky seisauttaa!
Hllwd
05.04.2017 13:06
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja Katy Perry tunnetaan sosiaalisessa mediassa siitä, ettei hän ota itseään turhan vakavasti. Hän julkaisee muun muassa Facebookissa ja Instagramissa usein kuvia, jotka ovat huvittavia ja niillä laulaja tekee itsestään tahallaan naurunalaisen.

Viime päivinä Perry, 32, on julkaissut somessa muun muassa kuvan vuodelta 1999, jossa laulaja istuu nuorena tuolilla urheilurintaliiveissään sekä hykerryttävän kuvasarjan, jossa hänen kasvojaan hierotaan.

Kuvat eivät suoranaisesti anna oikeutta Katy Perryn kauneudelle, mutta ne kuuluvat Perryn ilmeikkääseen somepreesensiin hyvin olennaisesti.

Reaktiona viime aikojen kuvahassutteluihin Perry julkaisikin keskiviikkona somessa kuvan, joka pysäyttää eroottisuudellaan.

"Katy Perry hot"

Perry nimittäin ilmeisesti googlasi itseään sanaparilla "katy perry hot" ja valitsi yhden otoksen, joka löytyi kyseisen kuvahaun avulla. Otoksen Perry julkaisi sekä Instagramissa että Facebookissa.

Kuvassa Perry poseeraa minifarkkushortseissa ja pikkuruisessa farkkutopissa, joka paljastaa Perryn rinnat valtoimenaan.

 

was feeling insecure about my last two posts so

Henkilön KATY PERRY (@katyperry) jakama julkaisu

- Tunsin oloni epävarmaksi kahden edellisen päivityksen jälkeen, joten, Perry kirjoitti kuvan oheen.

Kuva on saanut Perryn fanit kommenteissa villeiksi ja kuvasta ehdittiin tykätä Instagramissa jo parissa tunnissa peräti yli 200 000 kertaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »