fbq
Hllwd
01.07.2019 08:35
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
joe jonas sophie turner
Game of Thrones -tähti naimisiin toistamiseen – sulhasen ystävä pilasi ensimmäiset: ”Tämä on ainoa valokuva häistä, sillä puhelimeni otettiin pois välittömästi…”
Hllwd
01.07.2019 08:35
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Naimisiin meno on monelle supertähdelle erittäin yksityinen hetki, ja harvemmin aviopari tahtoo paikalle niin mediaa kuin paparazzeja. Game of Thrones -näyttelijä Sophie Turnerin ja muusikko Joe Jonasin kohdalla paikalle saapuivat molemmat. 

Salaiset häät muuttuivat mediamylläkäksi muutama kuukausi sitten toukokuussa, kun Joen ystävä, dj-tuottaja Diplo päätti julkaista Instagram-tilillään live-lähetyksen Las Vegasissa järjestetyistä valojen vaihdoksista. 

Lue lisää: Kuvankaunis Game of Thrones -tähti Sophie Turner meni naimisiin Las Vegasissa - Elvis vihki, nimettömiin karkkisormukset!

Sittemmin Joe haukkui Diplon julkisesti ja kertoi tämän pilanneen hänen ensimmäiset häänsä. Ystävät saivat asian sovittua ja lopulta Diplo sai kun saikin kutsun virallisiin häihin, jotka järjestettiin viime viikonloppuna Ranskassa. 

Sophie ja Joe avioituivat romanttisissa merkeissä Sarriansin Le Château de Tourreaussa. 

- Tämä on ainoa valokuva, jonka sain Joen ja Sophien häistä, sillä he ottivat puhelimeni välittömästi ja laittoivat sen eristyksiin hääseremonian ajaksi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

white party for the bride and groom 🎉

Henkilön Maisie Williams (@maisie_williams) jakama julkaisu

Vieraiden joukossa nähtiin useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä niin musiikin kuin näyttelemisen parista. Yksi heistä on Sophien Game of Thrones -sisko Maisie Williams
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »