fbq
Fifty Shades of Grey -kaunotar Dakota Johnson ja Coldplay-rakas Chris Martin vihdoin avoliittoon – unelmapari osti ökykartanon alennushintaan! | Seiska
Hllwd
13.02.2021 16:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Dakota Johnson ja Chris Martin
Fifty Shades of Grey -kaunotar Dakota Johnson ja Coldplay-rakas Chris Martin vihdoin avoliittoon – unelmapari osti ökykartanon alennushintaan!
Hllwd
13.02.2021 16:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Dakota Johnsonin, 31, ja Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martinin, 43, kerrotaan viimein asettuneen avopariksi. Kaksikko sai kodin käypään 10,4 miljoonan euron alennushintaan. Heidän nyt ostamastaan talosta pyydettiin vielä viime kesänä 1,2 miljoonaa euroa enemmän.

Kuuden makuuhuoneen ja yhdeksän kylpyhuoneen kartano komeilee Malibussa, tarkalleen ottaen Point Dumen niemellä. Alue on varsin viihtyisä hiekkarantoineen ja upeine merimaisemineen, eikä talolta ole pitkä kävelymatka veden äärelle.

Viime keväänä rakastavaiset koirineen nähtiin kävelyllä Malibussa.
Viime keväänä rakastavaiset koirineen nähtiin kävelyllä Malibussa.

Lue myös: Fifty Shades of Grey -seksipommi avautuu: Supertähtivanhempani eivät katso seksikohtauksiani!

Chrisin ja Dakotan kerrotaan tavanneen yhteisten ystäviensä kautta. Heidän nähtiin ensi kertaa yhdessä vuonna 2017, ja samana vuonna seurustelukin julkistettiin. Viime aikoina kaksikko on ollut huhujen kohteena, koska joulukuussa Dakotan nimettömään ilmestyi näyttävä smaragdisormus. Varmaa tietoa kihlauksesta ei ole, mutta sormuskuvat ovat saaneet pikkulinnut laulamaan. Julkkisparin tulevista häistäkin on liikkunut juoruja.

Vuonna 2019 puolestaan spekuloitiin, että kyyhkyläiset olisivat lähteneet eri teille. Erohuhut kuitenkin hellittivät, kun Dakota ja Chris nähtiin jälleen yhdessä. Viimeistään helmikuussa 2020 suhde näytti olevan raiteillaan, kun Dakota teki ohjaajadebyyttinsä Chrisin Cry Cry Cry -kappaleen musiikkivideossa. Myös Dakotan oletetusta raskaudesta on juoruttu.

Dakotan ura lähti nousukiitoon vuonna 2015, kun hän teki läpimurtonsa eroottisessa Fifty Shades Of Grey -elokuvatrilogiassa.
Dakotan ura lähti nousukiitoon vuonna 2015, kun hän teki läpimurtonsa eroottisessa Fifty Shades Of Grey -elokuvatrilogiassa.

Lue myös: Huuuupsista! Fifty Shades -kaunotar Dakota Johnsonin ohuesta topista näkyi läpi - kuvat!

Rakkauselämät tapetilla

Kummankin julkimon ex-suhteet ovat olleet kuumia puheenaiheita mediassa. Chris oli ennen Dakotaa naimisissa Gwyneth Paltrow’n kanssa. He elivät aviossa 11 vuotta, kunnes vuonna 2014 ajautuivat erilleen. Ex-pariskunnalla on kaksi lasta, joihin heillä on yhteishuoltajuus. Gwyneth on myös hyvää pataa Dakotan kanssa.

Dakota seurusteli ennen Chrisiä muusikko Matthew Hittin kanssa. Dakotan ura lähti nousukiitoon vuonna 2015, kun hän teki läpimurtonsa eroottisessa Fifty Shades Of Grey -elokuvatrilogiassa. Kuvaukset vetivät Dakotaa erilleen keikkailevasta Mattista, ja kahden vuoden suhde oli melkoista on–offia. Lopullinen ero koitti vuonna 2016. Samana vuonna myös Chrisin ero Gwynethista astui voimaan.

Chris oli ennen Dakotaa naimisissa Gwyneth Paltrow’n kanssa.
Chris oli ennen Dakotaa naimisissa Gwyneth Paltrow’n kanssa.

Lue myös: Coldplay-sota syttymässä! Chris Martinin romanssi Fifty Shades -tähteen sai bänditoverit raivostumaan: ”Yhtye on hänelle toissijainen asia!”

Äiti siunasi suhteen

Chris on pitänyt matalaa profiilia yksityiselämästään, mutta avoliitto lienee merkki suhteen vakavoitumisesta. Dakotan äiti on legendaarinen näyttelijä Melanie Griffith, joka on antanut hyväksynnän seurustelulle.

Chris on tehnyt uraa musiikin saralla jo 1996 vuodesta lähtien. Nykyään hänet tunnetaan erityisesti Coldplay-yhtyeen kitaristina ja laulajana. Bändi on myynyt yli 100 miljoonaa levyä. Onpa Chris nähty myös suositussa Moderni perhe -sarjassa.

Dakota puolestaan on tuttu myös vuoden 2017 Suspiria-kauhuelokuvasta.

Kaksikolla on yhteensä noin 119,6 miljoonan euron omaisuus.

Katso kuvat pariskunnan uudesta kodista tuoreimmasta Seiskasta!