Hllwd
Katso videot!

Emily Ratajkowskin seksikäs promokuvaus sai yllättävän lopun - katso!

18.05.2020 21:01

Malli, näyttelijä ja Instagramin supertähti Emily Ratajkowski, 28, lanseerasi oman vaatemallistonsa vuonna 2017.

Inamorata-brändin katalogi kattaa erilaisia ranta-asuja ja bikinejä. Tämän kesän malliston lanseeraus on ollut pandemian vuoksi haasteellinen, sillä juuri nyt missään päin maailmaa ei suosita rannoilla tai uimapaikoilla parveilua.

sd

Kevään 2020 biitsikauden avaus Floridassa ja muuallakin Yhdysvalloissa näyttää tältä. Kuva Hollywood Beachilta 6.5.2020.

Kauden uutuusasuja voi onneksi pitää vaikka kotioloissa, jos säät sallivat. Asujen esittely käy Emilyltä todella vaivatta ja ilman kalliita mainoskuvausjärjestelyjä. Hänen näet tarvitsee vain kytkeä kamera päälle ja keimailla hieman. Tällä tapaa runsaat 20 miljoonaa silmäparia ympäri maailman on tavoitettu hetkessä! 

Tuoreella promovideolla malli keikistelee seksikkäästi sängyllään leikitellen rantapaidalla. Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata paitsi itse vaatteen, niin myös sen, että bikinirajasta on pidetty huolta.

Hekumallisen mainoskuvaukseen sisältyy kuitenkin todellinen yllätyselementti: koira.

Emilyn ja hänen aviomiehensä Sebastianin rakas Colombo-hurtta hyppää sängylle kesken show'n ja kuvaukset ovat sitä myöten purkissa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Tällä hetkellä Emily on miehensä ja koiransa kanssa Los Angelesissa. Daily Mailin mukaan pariskunta vietti koronaeristysaikaa New Yorkissa yli kaksi kuukautta ennen kuin pääsi kotiin Kaliforniaan vapun jälkeen. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press & instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!