Hllwd
Katso kuvat!

Ellie Gouldingin rohkea pukeutuminen herätti huomiota Lontoon yössä: lähti liikenteeseen rintaliivit esillä - paparazzikuvat! 

27.08.2020 20:21

Laulajakaunotar Ellie Goulding, 33, säväytti Lontoon yössä, kun hän oli mainostamassa heinäkuussa julkaistua Brightest Blue -levyään. Kaunotar oli pukeutunut erittäin kirkkaan punaiseen asukokonaisuuteen, joka sai Ellien pistämään silmään kuin neonvärivalo pimeässä. 

Erikoista kaunottaren pukeutumisessa oli, että hän oli jättänyt paidan tai topin kokonaan pukematta. Ellien pitkän avonaisen takin alta loistivat saman sävyiset rintaliivit. Hänen kannujensa kannattimetkin olivat normaalista poikkeavat, sillä niissä oli suurehkoja ja pienen pieniä reikiä. 

Jaloissaan hänellä oli ihonmyötäiset urheiluhousut, joita täydensivät laulajan punaiset saappaat. Hänen kirkkaanpunainen vaatetuksensa sointui sopivan pikkutuhmalla tavalla paljaaseen pintaan, jota pilkotti vaatteiden alta. 

Asukokonaisuus puki laulajaa erittäin upeasti, vaikka huomio keskittyikin huomattavasti hänen silmiensä alapuolelle. 

Ellie Goulding punaisissa 1
Autossa Ellie vielä peitteli yläosaansa. 
Ellie Goulding punaisissa 2
Kaduilla laulajakaunotar tallusteli kuitenkin ylvään vapaana. 

Lue myös: Nyt on taas poplaulajan sivutissi esillä! Ellie Goulding poseerasi alastomana – sai pelottavankin hahmon seksikkääksi!

Ellie Goulding punaisissa 3
Ellie korjasti takkinsa helmaa portaissa kävellessään.
Ellie Goulding punaisissa 4
Laulajan huulille levisi leveä hymy kesken kävelyn.

Lue myös: Laulaja Ellie Goulding avautuu vaikeasta äitisuhteestaan - eivät ole tavanneet lähes vuoteen: Äiti alkoi käyttäytyä uhkaavasti!


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!