Katso videot!

Disney poisti Toy Story 2:n seksuaalista häirintää koskevat vitsit!

Hllwd | 10.07.2019 16:33

#MeToo-aallon jälkeen seksuaalisesti sävyttyneisiin vitseihin ei todellakaan suhtauduta yhtä kevyesti kuin aiemmin. Sen on huomannut myös viihdejätti Disney, joka on poistanut animaatioelokuva Toy Story 2:sta seksuaaliseen häirintään viittaavan kohtauksen. Alkuperäisessä versiossa vuodelta 1999 Paukku Pete-niminen nukke lupailee kauniille Barbie-siskoksille elokuvarooleja.

- Tiedättekö, olen varma, että saisin teille roolit Toy Story 3:ssa, Pete selittää tarttuen toista Barbieta kädestä.

Weinstein-viittaus

Kun Pete tajuaa kameran kuvaavan tilannetta, hän kiusaantuu ja kehottaa Barbieita olemaan häneen yhteydessä myöhemmin. Humoristiseksi tarkoitettu kohtaus tuo monille mieleen Hollywood-tuottaja Harvey Weinsteinin, jota lukuisat näyttelijättäret ovat syyttäneet seksuaalisesta ahdistelusta ja jopa raiskauksista. 

Kun Disney julkaisi elokuvan uudelleen viime alkukesästä, oli kyseinen kohtaus oli poistettu vähin äänin. Yhtiö ei ole kommentoinut julkisesti kohtauksen poistoa.

Lähde: New York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Kimmo Vehviläinen järkyttyi Kerttu Rissasen kohtelusta Selviytyjät Suomessa – vertasi teurastukseen: ”Kertun kohtelu on sitä luokkaa”

Juha Mieto asuu Petteri-poikansa kanssa saman katon alla: Olen erinomainen isä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!