fbq
Hllwd
24.01.2019 10:56
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Alessandra Ambrosio
Daisarijösses! Victoria's Secret -seksipommi Alessandra Ambrosion povi paljastui epäsopivassa paikassa - kuvat!
Hllwd
24.01.2019 10:56
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Victoria's Secret -alusvaatemerkin enkelinä tunnettu huippumalli Alessandra Ambrosio, 37, on yksi maailman tunnetuimmista ja ihailluimmista kaunottarista, joka on ollut esiintynyt muotilehdissä ja catwalkeilla ympäri maailman jo yli 20 vuotta.

Keskiviikkona Alessandra teki työtään Miamissa, missä hänet kuvattiin värikkäissä muotikuvauksissa.

Lue myös: Kaikkien aikojen kuumin Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio erosi – pitää yhä kihlasormusta! Tuore kuva!

Alessandra Ambrosio

Alessandra oli pukeutunut kuvauksia varten farkkukankaasta tehtyyn paitaan sekä mustiin minisortseihin. Kuvausten aikana Alessandran yläosa ei kuitenkaan pysynyt yllä aivan kuten olisi pitänyt.

Paikalla ollut paparazzikuvaaja tallensi hetken, kun Alessandran povi paljastui farkkupaidan alta työryhmän nähtäville.

Lue myös: Alusvaatemalli Alessandra Ambrosion iltapuku paljasti yhtä paljon kuin bikinit - tyylillä! Katso upeat kuvat!

Alessandra Ambrosio
Hups!

Huippumalleille paljaan poven vilahtaminen ei ole kovin lainkaan harvinaista edes julkisilla paikoilla, mutta tällä kertaa tilanne saatiin tallennettua valokuvaajan muistikortille.

Alessandra Ambrosio

Mallinuransa lisäksi Alessandra Ambrosio on esiintynyt myös useissa tv-sarjoissa. Ambrosio on toiminut muun muassa Muodin huipulle -sarjan vierailevana tuomarina, vieraillut Huippumalli haussa -sarjassa sekä näytellyt suosikkisarjoissa Entourage, How I Met Your Mother ja New Girl. Lisäksi Amrosio on vilahtanut Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows -elokuvassa ja James Bond -leffassa Casino Royale.

Lue myös: Herranjestas! Huippumalli Alessandra Ambrosio mykistävässä alastonkuvassa USA:n kansallispäivän kunniaksi – kuva!