Katso kuva!
Kaia Gerber

Cindy Crawfordin Kaia-tytär, 15, kuvasi itsensä yläosattomissa - tästä kuvasta puhuvat nyt kaikki: "Olet liian nuori poseeraamaan näin!"

Hllwd | 04.07.2017 21:47

Huippumalli Cindy Crawfordin 15-vuotias tytär Kaia Gerber on ollut viimeisen parin vuoden aikana runsaasti otsikoissa, koska hän muistuttaa erehdyttävän paljon äitiään nuorena.

Kaiasta on tullut nopeasti maailmanlaajuisesti tunnettu henkilö, jonka Instagram-tilillä on häkellyttävät 1,4 miljoonaa seuraajaa.

Lue lisää: Cindy Crawfordin teinitytär ilakoi rannalla – kuin ilmetty äitinsä!

Lue lisää: Kauneus periytyy: Cindy Crawfordin tytär kansikuvamallina - kuva!

Nyt Cindyn Kaia-tytär on kuitenkin aiheuttanut valtavan kohun sosiaalisessa mediassa julkaistuaan Instagram-tilillään kuvan, jonka rohkeus on nähty olevan aivan liikaa alaikäiselle.

Kaia julkaisi viime viikon torstaina (29.6.) peiliselfien, jossa hän poseeraa pelkässä kylpytakissa siten, että kuva antaa olettaa tytön olevan yläosattomissa. Kylpytakki roikkuu löysänä Kaian päällä ja tuo esiin paljasta pintaa.

 

uniform

Henkilön Kaia (@kaiagerber) jakama julkaisu

Kuva aiheutti paheksuvan kommenttiryöpyn kommenttikentässä.

- Surullista nähdä tällainen kuva. Äitinä olisin äärimmäisen pettynyt ja vihainen. Missä olet Cindy? yksi fani kyseli ja jatkoi:

- Voisimmeko alkaa kohdella tyttöjä tyttöinä, jotta heillä ei olisi niin kova kiire kasvaa aikuiseksi ja esitellä vartaloitaan?

Myös moni muu kirjoitti kuvasta tuomitsevasti.

- Olet nätti, mutta aivan liian nuori poseeraamaan näin sosiaalisessa mediassa. Sinun ei tarvitse olla tällainen. Olet liian nuori, yksi kirjoitti.

Osa keskustelijoista on kuitenkin puolustanut Kaiaa kuvasta ja sanonut, ettei kuva paljasta käytännössä mitään.

Cindy Crawford ei ole toistaiseksi kommentoinut kuvaa tai kuvasta syntynyttä keskustelua. Tähän asti Cindy on ollut hyvin kannustava mallin urasta haaveilevalle tyttärelleen eikä ole tuominnut tämän some-käytöstä.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Instagram / Kaia Gerber
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!