Hyppää pääsisältöön
Ison-Britannian prinsessa Beatrice

Brittiprinsessa Beatricen miljonäärirakkaasta kohupaljastuksia: teki ex-kumppanistaan kodittoman tavattuaan kuninkaallisen!

Brittiprinsessa Beatrice, 30, on omien sanojensa mukaan onnellisempi kuin koskaan aiemmin.

Onnentunteen syynä on uusi poikaystävä Edoardo Mapelli Mozzi, 34, jonka Beatrice esitteli marraskuussa vanhemmilleen prinssi Andrew’lle, 58, ja herttuatar Sarahille, 59.

Pienen pojan isä

Urallaan menestyneen Edoardon ihmissuhdesotkuista on viime päivinä vuotanut ikäviä tietoja.

Edoardo Mapelli Mozzi

Vielä viime kesänä Edoardo asui Lontoon-kodissaan kauniin, kiinalais-amerikkalaisen avovaimonsa, arkkitehti Dara Huangin ja parin kaksivuotiaan Christopher-pojan kanssa.

Yllättäen Edoardo jätti kumppaninsa syksyllä. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan mies oli häätänyt Daran omistamastaan asunnosta.

Ero prinsessan vuoksi?

Yllättäen kodittomaksi jäänyt Dara on sittemmin nukkunut ystäviensä nurkissa ja etsinyt uutta kotia. Pikku-Christopher asuu toistaiseksi isänsä kanssa.

– Dara lähtee ajoissa töistä ja käy katsomassa Wolfieta (Christopher), jotta voi kylvettää pojan ja laittaa tämän nukkumaan. Tilanne on karmea, Daran äiti kertoi.

Edoardo on joutunut epäilyttävään valoon, koska hänen eropäätöksensä ajoittui samoihin aikoihin, kun mies tutustui prinsessa Beatriceen.

Poliittisia suhteita

Kuka sitten on Edoardo Mapelli Mozzi?

Hän on kiinteistöalalla menestynyt multimiljonääri, joka perusti vuonna 2007 kiinteistökonsultointiyrityksen.

Edoardon isä on kreivi, mutta hänen vanhempansa erosivat vuosia sitten.

Politiikkakaan ei ole vierasta Edoardolle: hänen edesmennyt isäpuolensa oli liikemies, poliitikko Christopher Shale, joka kuului Ison-Britannian entisen pääministerin David Cameronin lähipiiriin. Lisäksi Edoardolla on valtiotieteistä akateeminen loppututkinto Edinburghin yliopistosta.


Teksti:
Sari Nurmo
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!