Britney

Britney Spears nähdään oikeussalissa: äiti vaatii edunvalvontasopimuksen purkamista, isä-Jamie vältti syytteen lapsen pahoinpitelystä!

18.09.2019 13:01

Britney Spears nähtäneen keskiviikkona 18.9 oikeudenkäynnissä. Vastakkain ovat Britneyn äiti Lynne ja Britneyn edunvalvojana toiminut isä-Jamie.

Lynne haluaa, että hänen tytärtään koskeva edunvalvontasopimus puretaan, sillä hänen entinen miehensä ei ole sovelias tehtäväänsä.

Tällä hetkellä Britneyn perään katsoo asiainhoitaja Jodi Montgomery. Edunvalvojalla on pääsy Britneyn terveystietoihin ja hän voi myös päättää, keitä valvottava saa tavata. 

Pahoinpitelyväite

Viihdemedia TMZ kertoo, että oikeudenkäynnistä odotetaan "melkoista ilotulitusta", sillä mielenterveydeltään järkkyneen pop-tähden lähipiiri on riitautunut pahasti. 

Britneyn lasten isä, Kevin Federline, epäili Jamie Spearsia lapsenlapsensa pahoinpitelystä. Syytettä ei näytön puuttumisen takia nostettu, mutta Jamie on nyt käytännössä eristetty perheestään.

 

Korjattu 18.9 kello 14:00 otsikkoon ja leipätekstiin: Käännösvirheen takia jutussa väitettiin Jamie Spearsin olleen pedofiliaepäilyn kohteena, vaikka kyse oli lapsen pahoinpitelyepäilystä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!