Britit äänestivät suosikki- ja inhokkikuninkaallisista – arvaatko, kenestä brittihovissa pidetään vähiten? Myös ykkösinhokin lapsille kylmää kyytiä!

Hllwd | 21.04.2018 13:31

Ison-Britannian kansa listasi hovinsa hurmaavimmat ja epämiellyttävimmät henkilöt.

Mielipidekyselyihin erikoistunut YouGov mittasi brittien suosikit niin viihdemaailman edustajista kuin kuninkaallisista.

Adele, 29, oli laulajista ihailluin, ja luontodokumenteistaan tunnettu David Attenborough, 91, julkkiksista rakastetuin.

Brittihovin pidetyimmäksi jäseneksi englantilaiset äänestivät rennon, urheilullisen ja hauskan prinssi Harryn, 33.

Ison-Britannian prinssi Harry

Meghan keikkuu kärjessä

Yli 60 vuotta Isoa-Britanniaa hallinnut kuningatar Elisabet, 91, kiri äänestyksessä Harryn tuntumaan mutta jäi kuitenkin kisassa hopealle.

Prinssi William, 35, pääsi tasoihin isoäitinsä kanssa. Hänen vaimonsa, Cambridgen herttuatar Catherine, 36, oli kolmannella sijalla.

Suosikkilistan kärki saattaa seuraavan vuoden aikana hyvinkin muuttua, sillä prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle, 36, ei ole vielä ehtinyt hurmata kansan enemmistöä, joten hän jäi toistaiseksi viidennelle sijalle.

Meghan Markle

Kymmenen kärkeen pääsivät myös hovin ahkerin jäsen, prinsessa Anne, 67, sekä eläkepäivistään nauttiva prinssi Philip, 96.

Kylmää kyytiä prinsessoille

Prinssi Andrew’ta, 58, tuskin hymyilyttää, jos hän yhtään antaa kansan mielipiteiden vaikuttaa mielialaansa.

Prinssi Andrew

Mikäli äänestystulokseen on uskomista, kansa pitää vähiten Andrew’sta. Myös Andrew'n tyttäret, prinsessa Beatrice, 29, ja Eugenie, 28, saivat kylmää kyytiä mielipidekyselyssä.

Prinsessat Beatrice ja Eugenie

Ei liene yllätys, että prinssi Charlesin, 69, vaimo, Cornwallin herttuatar Camilla, 70, ei ole korkealle arvostettu persoona Isossa-Britanniassa. Hänen taakkanaan on kolmiodraama Charlesin ja edesmenneen prinsessa Dianan avioliittovuosilta.
 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!