Hllwd

Brad Pitt ensimmäisessä haastattelussaan eron jälkeen: Dokaaminen tuhosi liittoni!

04.05.2017 12:18

Leffatähti Brad Pitt, 53, antoi GQ Style -lehdelle ensimmäisen haastattelun sitten viime syksyisen avioeronsa näyttelijä Angelina Joliesta, 42.

Koskettavan avoimessa haastattelussa Brad kuvailee kokeneensa yllättävän avioeron kuolemana. Hän ottaa eron omalle vastuulleen, ja myöntää ryyppäämisensä tuhonneen liiton.

– Voitin arpajaisissa ja silti tuhlasin aikaani noihin onttoihin harrastuksiin. Ero oli itseaiheutettu. Jos rakastaa toista, päästä hänet vapaaksi. Nyt ymmärrän, mitä tällä tarkoitetaan, koin sen. On rakastettava omistamatta, Brad pohdiskeli.

"Olen ryyppäämisen ammattilainen"

Brad Pitt ei ole vuosikausiin sylkenyt kuppiin.

– Meillä on viinitila. Nautin viinistä hyvin, hyvin paljon, mutta minulla se meni överiksi. Voin todellakin juoda venäläisen pöydän alle votkalla. Olin ammattilainen, Brad kuvaili entistä minäänsä.

Näyttelijät Angelina Jolie ja Brad Pitt

Päihteet astuivat Bradin elämään jo yliopiston jälkeen. Sama jatkui, vaikka Angelina Jolie astui elämään ja perhe kasvoi.

– Kun perustin perheen, lopetin kaiken muun paitsi juomisen. Jopa viime vuonna en hoitanut asiaa. Dokasin liikaa. Minusta vain tuli ongelma, Brad myönsi.

 

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!