Hllwd

Bella Hadid tunnustaa: En tuntenut oloani Victoria's Secretin catwalkilla seksikkääksi!

19.11.2019 22:05

Bella Hadid on yksi maailman parhaiten palkatuista malleista. Maailmankuulun Victoria's Secretin catwalkilla kolme kertaa kävellyt kaunotar ei siltikään ole koskaan tuntenut oloaan seksikkääksi alusvaatteisillaan yleisön edessä.

Bella paljasti Pariisissa pidetyssä Voguen muotitapahtumassa, että hän tunsi ensimmäistä kertaa olonsa mukavaksi Rihannan suunnittelemissa alusvaatteissa. 

- Rihanna on uskomaton. Se oli minulle ensimmäinen kerta catwalkilla, kun tunsin todella olevani seksikäs, Loïc Prigentin haastattelema nainen kertoi tapahtumassa WWD:n mukaan.

Hadid esitteli Savage x Fenty-alusvaatteita, kun ne lanseerattiin vuonna 2018 ja uudelleen syyskuussa New Yorkin muotiviikoilla. Hadid käveli catwalkilla yhdessä eri ikäisten ja -kokoisten mallien kanssa. Hän kiitteli Rihannaa erityisesti siitä, että laulaja rohkaisi malleja esiintymään lavalla juuri niin kuin he itse halusivat.

- Kun tein ensimmäisen Fentyn näytökseni, esiinnyin myös muissa alusvaatenäytöksissä, mutta en ollut koskaan tuntenut oloani vahvaksi catwalkilla alusvaatteisillani, hän jatkoi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 year of the Rihanna lingerie we always needed @badgalriri 🧚🏼‍♀️🧚🏾‍♀️🧚🏿‍♀️

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Lähde: WWD

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!