Batman pattinson

Batman-elokuvan kuvaukset seisahtuivat jälleen - Lepakkomiestä näyttelevällä Robert Pattinsonilla koronavirus!

Hllwd | 04.09.2020 10:02

Uuden, trillerimäisen The Batman -supersankarielokuvan kuvaukset on seisautettu uudestaan. Pääosassa multimiljonääri Bruce Waynea ja viittasankari Batmania näyttelevällä Robert Pattinsonilla, 34, on todettu koronavirus. 

Tämä on jo toinen kerta, kun saman leffan teko on keskeytetty viruksen takia. Kuvauksia ehdittiin jatkaa vain kolme päivää puolen vuoden tauon jälkeen. Maaliskuussa kaikki suuret elokuvayhtiöt pakottivat jokaisen leffaprojektinsa tauolle maailmanlaajuisen koronapandemian takia.  

Yrittivät salata

Elokuvan tuottava Warner Bros -elokuvayhtiö kertoi elokuun viimeisellä viikolla, että kuvausryhmästä eräs henkilö sai positiivisen tuloksen Covid-19-testistä. He eivät maininneet kuitenkaan nimeltä, että kyseessä oli pääosaa esittävä Pattinson. Vanity Fair -julkaisu sai tietää luotettavien lähteiden kautta, että tartunnan oli saanut itse Batman-tähti. 

Lue myös: Huh, tunnistatko Robert Pattinsonia tästä otoksesta - katso ja vertaa!

Robert PAttinson batman
Robert Pattinson Batman -asussa ilman naamaria.

Kirottua

Matt Reevesin ohjaamalla elokuvalla on monia muita huonompi tuuri, sillä Reeves ei pääse vieläkään jatkamaan synkän oloisen elokuvansa tekoa. Reevesin mukaan leffasta oli saatu neljäsosa valmiiksi ennen ensimmäistä kuvausten keskeytystä.

Elokuvalla oli jäljellä enää kolme kuukautta kuvausaikaa, sillä sen oli tarkoitus ilmestyä valkokankaalle lokakuussa 2021. Nyt kuitenkin tekoaika lyhenee entisestään, sillä ilman pääosaa kuvauksia on hankala jatkaa.  

Lue myös: Robert Pattinsonin uusi tukka järkyttää - kuva!

Fanit ovat odottaneet tulevaa pätkää jo pitkään ja useat innostuivat suuresti leffan ensimmäisestä maistiaisesta. The Batman -elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin YouTubessa elokuun viimeisellä viikolla.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!