Hyppää pääsisältöön
Malesia

Avioskandaali! Malesian kuningas nai Miss Moskovan ja he saivat lapsen: nyt tuli avioero ja ex-kuningas ei tunnusta poikaan – venäläisvaimo aivan ymmällään!

Malesian kuningas Muhammad V, 49, rakastui talvella 2017 päätä pahkaa Miss Moskovaksi kruunattuun Oksana Veovodinaan, 26.

Viidenkympin villitystä potenut kuningas kosi Oksanaa jo muutaman viikon tuttavuuden jälkeen, nai tämän ja jättäytyi sairauslomalle viettääkseen usean kuukauden kuherruslomaa nuorikkonsa kanssa.

Malesia Häät
Kuva Muhammadin ja Oksanan häistä.

Muhammad luopui virallisesti kruunustaan tammikuussa, mutta nyt kiireessä solmitun liiton kerrotaan päättyneen. Tosin vaimo ei ole asiasta tietoinen, vaikka Muhammadin juristit sitä julkisesti julistavatkin. 

Lue myös: Aviokriisi! Venäläinen missikaunotar haluaa avioeron kruunustaan luopuneesta Malesian kuninkaasta!

Oksana synnytti Leon-pojan kaksi kuukautta sitten. Muhammad väittää myös, ettei ole lapsen isä, vaikka dna-testin tulokset ovat vielä keskeneräiset.

– Erosta huolimatta Muhammad ei jätä äitiä ja tämän lasta tyhjän päälle, vaan on luvannut huolehtia heistä taloudellisesti, puhemies tiedotti lehdistölle.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Anne Pennanen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!