fbq
Hllwd
04.07.2019 10:33
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
tim bergling
Avicii kärsi masennuksesta, päihderiippuvuudesta ja esiintymispelosta - isä avautuu haastattelussa: "En usko, että hän suunnitteli itsemurhansa"
Hllwd
04.07.2019 10:33
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Musiikkimaailma menetti vuosi sitten yhden sen kirkkaista tähdistä, kun ruotsalainen Acivii eli Tim Bergling menehtyi lomamatkallaan Omanissa.

Tim oli kamppaillut jo pitkään masennuksen, päihdeongelman sekä terveytensä kanssa. Timin perhe on antanut ymmärtää, että dj menehtyi itsemurhan seurauksena. Virallista kuolinsyytä perhe ei ole kuitenkaan koskaan paljastanut. 

Nyt Timin isä Klaus Bergling on antanut haastattelun CNN-kanavalle. Siinä mies kertoo olleensa aina poikansa tukena, kun tämä tarvitsi neuvoa tai halusi vain purkaa mieltään. Tim kärsi elämänsä aikana myös kovasta esiintymispelosta. 

– Emme usko, että hän suunnitteli itsemurhaansa. Se oli ennemminkin kuin liikenneonnettomuus. Monta asiaa tapahtui yhtä aikaa ja hän menetti sen seurauksena kontrollin, Klaus kertoo. 

Lue lisää: Aviciin traagisesta kuolemasta vuosi – kesken jäänyt albumi julkaistaan pian: tuotot tärkeään tarkoitukseen

Aviciin viimeinen levy ilmestyi kesäkuussa, vain vuosi hänen kuolemansa jälkeen. Albumin kappaleet ovat kivunneet listasijoituksille ympäri maailmaa. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »