fbqAvengers-komistus Tom Hiddleston myöntää Seiskalle: Bondin rooli kiinnostaa! | Seiska
Hllwd
11.03.2017 16:00
Teksti: SARI HARTZELL & MARIAMA BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS
Tom Hiddleston punaisella matolla
Avengers-komistus Tom Hiddleston myöntää Seiskalle: Bondin rooli kiinnostaa!
Hllwd
11.03.2017 16:00
Teksti: SARI HARTZELL & MARIAMA BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS

Näyttelijä Tom Hiddleston tuli kaikille tutuksi viimeistään alettuaan seurustella laulajatähti Taylor Swiftin kanssa. Romanssi kesti vain kolme kuukautta, ja sen aitoutta ehdittiin myös epäillä. Lisäksi suhde toi Tomille ongelmia myös työmarkkinoilla.

TAUSTAA: Tapaileeko Taylor Swift supersuosittua brittitähteä? Kuvattiin intohimoisessa kielikoukussa!

Tom on arvostettu brittinäyttelijä, jonka näyttelijänsaavutukset sivuutettiin A-luokan tyttöystävän myötä. Nyt hänet nähdään uuden Kong: Pääkallosaari -elokuvan pääosassa. Leffa sai Suomen-ensi-iltansa perjantaina 10. maaliskuuta.

 Sitä ennen Seiska tapasi uudeksi Bondiksi ja jopa seuraavaksi Doctor Who -näyttelijäksi veikattua tähteä Los Angelesissa.

– Heh, minua ei ole lähestytty kummastakaan leiristä, mutta kumpikin rooli varmasti kiinnostaisi, Tom kiertelee nauraen.

Huhuja on vauhdittanut hurjasti se, että Tom näyttelee parhaillaan Susanne Bierin ohjaamassa The Night Manager -sarjassa. Huhutaan, että Susanne ohjaisi myös seuraavan Bond-elokuvan. Tom itse spekuloi taannoin huhujen syitä.

007-agentin titteliä on viiden viime elokuvan ajan pitänyt Daniel Craig, joka on kolmanneksi pisimpään Bondia näytellyt henkilö. Ensimmäistä paikkaa pitää Roger Moore seitsemällä elokuvalla ja toista Sean Connery, joka ehti tehdä kuusi Bond-elokuvaa.