fbq
Hllwd
30.01.2019 21:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
ariana grande
Ariana Grande hankki tatuoinnin kunnioittamaan hittibiisiään – karmiva kirjoitusvirhe: yksi symboli ryssi kaiken!
Hllwd
30.01.2019 21:30
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Yhdysvaltalaislaulaja Ariana Granden hittiputki sen kuin jatkuu. Ensin kaunotar pudotti viime joulun alla yhdessä yössä menestykseksi nousseen thank u, next -kappaleen musiikkivideon ja nyt nainen julkaisi reilu viikko sitten kappaleen 7 Rings. Sen musiikkivideo on kerännyt pelkästään YouTubessa 100 miljoonaa katselukertaa. 

Eilen tiistaina Ariana julkaisi valokuvan uudesta tatuoinnistaan, jonka hän otti uutuuskappaleensa kunniaksi. Valitettavasti tatuoinnissa on kirjoitusvirhe. Sen sijaan, että tatuoinnissa lukisi 7 Rings, iholle oli tatuoitu shichirin. Se taas puolestaan tarkoittaa pientä japanilaista grilliä. 

Lue lisää: Sokkiero! Ariana Grande ja Pete Davidson purkivat kihlauksensa – ex-rakkaan kuolema suisti rakkauden raiteiltaan!

Ariana on jo poistanut julkaisemansa valokuvan, mutta mikään ei poistu internetistä koskaan. Nainen on kommentoi jo poistamaansa valokuvaan, että hän todella jätti yhden sanan tatuoimatta kämmeneensä. 

– Tämä sattui aivan vi**sti ja silti näyttää hyvältä. En olisi ikinä kestänyt enää yhdenkään symbolin tatuoimista. Tämä kohta kuoriutuu myös hyvin, joten jos tämä kuluu pois, niin voin tatuoida sen uudelleen oikeilla symboleilla, nainen kommentoi. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »