Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Katherine Kelly Lang näyttelee Brookea.

30 vuotta Brookena! Kauniit ja rohkeat -tähti Katherine Kelly Lang , 56, on yhä todellinen superkaunotar – uudet kuvat! ”Voisin näytellä toisetkin 30 vuotta!”

Maailman katsotuin saippuasarja Kauniit ja rohkeat eli tutummin Kaunarit täytti maaliskuussa 30 vuotta. Suomessakin varsinkin 1990-luvulla suuren suosion saavuttaneessa sarjassa on mukana enää kaksi alkuperäiskokoonpanoon kuuluvaa näyttelijää: Brookea esittävä Katherine Kelly Lang, 56, ja Eric Forresterina tunnettu John McCook, 73.

Lue myös: Kaunarit-tähti nuortuu silmissä – uskoisitko 55-vuotiaaksi?!

Kaunareiden tekijät ovat juhlistaneet 30-vuotissynttäreitä järjestämällä bileitä ympäri maailmaa. Euroopan vuoro oli Monte Carlon televisiofestivaalien yhteydessä.

Katherine oli vain 25-vuotias, kun hän sai Brooken roolin. Sarjan alussa Brooke oli kihloissa poliisina työskentelevän Daven kanssa, kunnes Ridge astui kuvioihin.
Katherine oli vain 25-vuotias, kun hän sai Brooken roolin. Sarjan alussa Brooke oli kihloissa poliisina työskentelevän Daven kanssa, kunnes Ridge astui kuvioihin.

Juhlahumussa viihtynyt Katherine saapui haastatteluun reippaasti myöhässä mutta sai kaiken anteeksi miellyttävän ystävällisellä käytöksellään.

Tiimi on perhe

Katherinellä oli takanaan vain muutamia pieniä rooleja, kun hänelle tarjottiin Brooken osaa. Näyttelijä kokeekin olevansa etuoikeutettu, kun on saanut olla Kaunareissa näin pitkään.

– Olen tuntenut monet tiimistämme niin kauan, että meistä on muodostunut perhe. En edes voi käsittää, että yhtäkkiä olemme tehneet tätä jo 30 vuotta.

Lue myös: Hunter Tylon kasvojen järkyttävä muutos - katso ja vertaa!

Katherine kertoo muistavansa ensimmäisen työpäivänsä elävästi.

Katherine Kelly Lang

– Olimme kaikki niin innoissamme! Ketään ei oikeastaan jännittänyt, koska oli niin hienoa päästä sarjaan, jossa saimme itse luoda hahmomme ja vaikuttaa niiden kehitykseen, näyttelijä muistelee.

Seuraava Betty White

30 vuotta samassa roolissa on pitkä aika näyttelijälle, mutta Katherine ei koe tarvetta jättää Kaunareita.

– Voisin näytellä Brookea vielä seuraavatkin 30 vuotta! Rakastan hahmoani, ja pukuhuoneeni tuntuu aivan kodilta.

Katherine Kelly Lang

Vaikka Brooke pitäisi jossain vaiheessa hyvästellä, Katherine ei kuitenkaan aio lopettaa näyttelemistä.

– Rakastan myös näyttelemistä, sillä se pitää minut liikkeessä. Tahdon olla kuten Betty White, joka haluaa näytellä vielä yli yhdeksänkymppisenäkin. Monet asiat muuttuvat vanhetessa, mutta jos minulle vain tarjotaan rooleja, niin en takuulla kieltäydy.

Katherine Kelly Lang


Teksti:
Ida Kankaanpää
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!