26-vuotiaan "somekuningattaren" mystinen kuolema järkyttää - Instagram-mallin alaston ruumis löytyi tien varresta

Hllwd | 02.12.2020 12:53

Instagramissa aktiivisen mallin ja somevaikuttajan Alexis Sharkeyn, 26, kuolema järkyttää Yhdysvalloissa.

Sharkey katosi viime perjantai-iltana kesken kiitospäivän vieton Houstonissa, Teksasin osavaltiossa. Sen jälkeen kukaan hänen lähipiiristään ei ollut nähnyt tai kuullut hänestä.

Sharkeyn oli tarkoitus tavata ystäviään lauantaina elokuvan merkeissä, mutta häneen ei saatu lainkaan yhteyttä. Katoamisilmoituksen tekivät Sharkeyn äiti Stacey Clark Robinault ja aviomies Tom Sharkey

Sharkeyn ystävän mukaan epäilykset heräsivät, kun tämä ei vastannut lainkaan puhelimeen tai reagoinut lukuisiin viesteihin.

- Hän oli aina puhelimessaan kiinni. Hän oli somekuningatar ja vaikuttaja. Hän teki töitään puhelimella, Sharkeyn ystävä Tanya Ricardo kuvaili KHOU11-uutiskanavalle.

Äidin ja miehen musertavat viestit

Sharkeyn äiti teki katoamisilmoituksen myös sosiaaliseen mediaan lauantaina, kun katoamisesta oli kulunut yli 24 tuntia.

Totuus Sharkeyn kohtalosta paljastui tunteja Facebook-katoamisilmoituksen jälkeen. Sharkeyn alaston ruumis löytyi Houstonin länsipuolelta tien varresta. Kuolinsyytä ei ole kerrottu toistaiseksi julkisuuteen, mutta tapaukseen epäillään liittyvän henkirikos.

Sharkeyn äiti kirjoitti sunnuntaina musertavan ilmoituksen tyttärensä poismenosta Facebookiin.

- Syvästi särkynein sydämin haluamme kertoa teille, että Lexin ruumis on löytynyt. Emme voi kuvailla kiitoksen määrää kaikesta lähettämästänne rakkaudesta ja kilteistä sanoista meidän perhettä kohtaan. Antakaa meille aikaa surra tätä uskomatonta menetystä. Me jäämme kaipaamaan sinua, rakkaamme, Stacey Clark Robinault kirjoitti surullisessa päivityksessään.

Myös aviomies Tom (kuvassa alla) kirjoitti koskettavasti vaimonsa kuolemasta somessa.

- Teit elämästä niin ihmeellistä! Olemassaolooni tuli järkeä sinun kanssasi. Olit elämäni tarkoitus ja näytit, mitä on todellinen rakkaus, Tom Sharkey kirjoitti.

 

Taustalla aviokriisi?

Sharkey oli muuttanut Houstoniin miehensä kanssa tammikuun alussa ja Sharkeyn ystävän mukaan pariskunnan suhde oli ollut kriisissä viime aikoina.

- Äskettäin hän avautui asiasta ja kertoi, että he ovat hakeneet avioeroa, Tanya Ricardo kertoi KHOU11-uutiskanavalle.

- Alexis oli hyvin yksityinen ihminen, eikä hän kertonut muille, mitä kotona tapahtui.

Ystävän mukaan Alexis Sharkey jää muistoihin iloisuudellaan.

- Hän oli aina onnellinen, aina hymy kasvoillaan. Monet ihailivat häntä. Hän vain oli todella, todella positiivinen ihminen. En tiedä, miten kukaan on voinut tehdä hänelle jotain tällaista.

 

- Hänet vain heitettiin tien varteen alastomana, kuin roskana. En vain ymmärrä. Tekijä ei pääse tästä pälkähästä. Samme tekijän kyllä selville, ystävä Tanya Ricardo vakuutti.

Myös Sharkeyn äiti on vakuuttunut, että hänen tyttärensä joutui henkirikoksen uhriksi.

- Uskon, että hänet murhattiin, äiti sanoi murtuneena.

Lähteet: People & KHOU11

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Facebook & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!