Yksin kotona -tähti Macaulay Culkin on tuore isä! Lapsen äitikin aloitti uransa lapsitähtenä: "Pakahdumme onnesta"

Ulkomaat | 13.04.2021 16:31

Yksin kotona -elokuvasarjasta pinnalle pongahtanut näyttelijä Macaulay Culkin, 40, on saanut lapsen kumppaninsa Brenda Songin, 33, kanssa.

Terve poikalapsi syntyi maanantaina 5.huhtikuuta iltapäivällä kello yhden jälkeen, kertoo Esquire-lehti. Dakota Song Culkiniksi nimetty poika painoi syntyessään hieman yli kolme kiloa. Nimensä poika sai Macaulayn vuonna 2008 vain 29-vuotiaana auto-onnettomuudessa kuolleen siskon mukaan. 

Lue myös: Yksin kotona -tähti American Horror Storyyn - Macaulay Culkin hämmästyi saamastaan huomiosta!

- Pakahdumme onnesta, lyhyessä tiedotteessa kerrottiin.

Lapsi on pariskunnan ensimmäinen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquire)

Tuore äiti aloitti uransa 8-vuotiaana

Lapsinäyttelijöinä uransa aloittanut pariskunta tapasi toisensa Changeland-elokuvan kuvauksissa Thaimaassa. Pariskunnan romanssi paljastui heinäkuussa 2017, kun heidät nähtiin yhdessä lämpimissä tunnelmissa. Brenda on aloittanut uransa Disney Channel -kanavalla vain 8-vuotiaana. Tuore äiti on näytellyt myös The Social Network -elokuvassa, joka pohjautuu Facebookin perustamisvaiheista kertovaan kirjaan.

Lue myös: Lapsitähti Macaulay Culkin kasvoi viimein aikuiseksi: tältä isäksi haluava mies näyttää nykyisin - kuvat!

Esquire-lehdelle viime vuonna antamassaan haastattelussa Brenda kertoi, että pariskuntaa yhdistää ennen kaikkea huumori.

- Et voi olla hänen lähellään olematta onnellinen, rakastunut Brenda kertoi.

Macaulay Culkin
Macaulay tuli tunnetuksi jo kalssikoksi muodostuneesta Yksin kotona -elokuvasarjasta.

Vitsailee iällään

Macaulay puolestaan on monille tuttu kulttimainetta nauttivasta Yksin kotona -elokuvasarjasta, jonka ilmestymisen aikoihin tuore isä oli 10-vuotias. Useampi sukupolvi onkin varttunut joulun aikaan sijoittuvien Yksin kotona -elokuvien parissa, ja tämä jos mikä huvittaa nykyisin nelikymppistä lapsinäyttelijää.

Juhliessaan pyöreitä viime vuoden elokuussa, Macaulay julkaisi humoristisen twiitin Twitter-tilillään. Siinä entinen lapsinäyttelijä kysyikin seuraajiltaan, haluavatko nämä tuntea itsensä vanhoiksi, sillä Kevin McCallisterina tunnettu näyttelijä on jo lähes keski-ikäinen. 

Twiitillään someseuraajissaan ikäkriiseilyä aiheuttanut Macaulay on kertonut aiemmin avoimesti haaveilevansa perheenlisäyksestä kumppaninsa kanssa.

- Olemme harjoitelleet kovasti ja miettineet asiaa sekä ajankohtaa. Mikään ei sytytä enemmän kuin nainen, joka tulee huoneeseen ja sanoo: "Kulta, minä ovuloin", muusikkonakin loistanut mies paljasti aiemmin.

Lue myös: Haluatko tuntea itsesi vanhaksi? Macaulay Culkinin someviesti pysäyttää - ”Tuhoa tämä twiitti heti!”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!