fbq
Ulkomaat
20.10.2021 12:42
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press
Ye
Yen eli Kanye Westin tukkatyyli sai täystyrmäyksen julkkiskampaajalta – tämä kasvot peittävä suoja-asuste vetää jo sanattomaksi! Katso kuvat!
Ulkomaat
20.10.2021 12:42
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press

Trollhättän on Etelä-Ruotsissa sijaitseva pikkukaupunki, jossa asuu vajaat 60 000 ihmistä. Paikkakunta on tunnettu muun muassa sähköautotehtaastaan ja kauniista koskimaisemistaan. Kyseisestä, uinuvan rauhallisesta, ruotsalaispaikkakunnasta tuli kuluneella viikolla kansainvälisen huomion kohde, kun Ye, entiseltä nimeltään Kanye West, ilmaantui paikalliseen pikaruokapaikkaan kavereidensa kanssa.

Aftonbladetin mukaan Ye vieraili Ruotsissa paikallisen yhteistyökumppaninsa tykönä. 

Lue myös: Mitä ihmettä?! Aftonbladetin mukaan Ye eli Kanye West bongattiin pikaruokalassa Trollhättanissa, Ruotsissa!

Tyrmäys tukkatyylille

Koska supertähden näyttäytyminen on aina tapaus – etenkin pikkukaupungissa – on Ruotsin lehdistössä osattu ottaa tapauksesta ilo irti. Ye ei itse ole tiedottanut Ruotsin-visiitistään eikä hänen liikkeistään muutenkaan ole tihkunut tietoja muutamaa kännykkäkuvaa enempää.

Tunnettu ruotsalainen kampausekspertti ja yrittäjä Bobby Oduncu lataa Aftonbladetissa (video) täyslaidallisen koskien tähden tuoretta tukkatyyliä, joka pilkisti lippiksen alta pikaruokalavisiitillä. Paremman käsityksen 44-vuotiaan musiikki- ja muotimogulin kampauksesta saa Yen Instagramista. Asiantuntija ei ole ilahtunut näkemästään.

- No tämä nyt ei todellakaan ole onnistunut. Tällaista kampausta ei ole kukaan ammattilainen tehnyt.

- Zoomasin niitä kuvia vähän ja hänen päässään näkyy paljaita läikkiä siellä täällä. Olisi todella ikävä, jos syynä tällaiseen olisi esimerkiksi stressistä aiheutuva hiustenlähtö, Bobby kertoo lehdelle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

Hurja maski!

Ye tuskin on erityisen kiinnostunut ruotsalaisen tukkataiturin mielipiteistä, eikä hän liene erityisen kiinnostunut muidenkaan näkemyksistä, mitä tyyliin tulee. Hän on edelläkävijä, joka luo tyylejä.

Tuoreissa kuvissa Ye kävelee New Yorkissa sen näköisenä, että voisi toteuttaa lähikaupan ryöstön. Koko naaman peittävä maski tekee kenestä tahansa täysin tunnistamattoman. Kokonaisuuden kruunaavat silmäaukkoja peittävät aurinkolasit. 

Ye maski naamalla
Ye asteli New Yorkissa kasvomaskissa, aurinkolaseissa ja kumisaappaissa.  

Paparazzikuvissa huomio kiinnittyy myös jalkineisiin. Jykevät kumisaappaat käyvät säässä kuin säässä. Kyseiset buutsit nähtiin myös varmuudella Trollhättanin McDonald’sin jonossa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »