fbq
Ulkomaat
25.11.2021 19:01
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: All Over Press
William
William raivostui hoviskandaalista BBC:lle - Prinssit pamauttivat boikottikortin pöytään!
Ulkomaat
25.11.2021 19:01
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: All Over Press

Alkuviikosta uutisoitiin BBC:n väitetystä toiminnasta brittihovia kohtaan. Prinssi William ei jäänyt tuleen makaamaan vaan on uhannut yhtiötä toimilla. 

Brittihovi tulistui, kun he eivät saaneet nähdä ennakkoon BBC:n uutta Princes and The Press -dokumenttia, joka käsittelee prinssi Harryn ja Williamin välirikkoa. Asiasta uutisoi tuolloin muun muassa Daily Mail. Dokumentissa väitetään, että veljeskaksikko mustamaalaa toisiaan neuvonantajiensa kautta mediassa.

Prinssi Charles, William ja kuningatar Elisabet uhkasivat tapauksen jälkeen yleisradioyhtiötä boikotilla. Kuningattaren kerrottiin olevan järkyttynyt yleisradion toiminnasta. 

Lue myös: Prinssi Charles perheensä kuriirina Lähi-idässä - haki pulloittain pyhää vettä Lilibetille ja hovin vauvoille

Dokumentin taustalla on brittitoimittaja Amol Rajan, joka on kuvaillut monarkiaa absurdiksi.

Tuoreimpien tietojen mukaan prinssi William on menettänyt nyt malttinsa totaalisesti ja estänyt BBC:tä näyttämästä kanavillaan tulevaa hyväntekeväisyysjuhlakonserttia, johon osallistuu hänen vaimonsa, herttuatar Catherine

Erään lähteen mukaan Cambridgen herttuatar on joutunut punnitsemaan BBC-jupakan jälkeen toden teolla tulevia hankkeita, joissa televisioyhtiö on mahdollisesti mukana.

Lähde: Express