fbq
Vikitteli naistyöntekijöitään - avioeron keskellä oleva miljardööri Bill Gates lähestyi alaisiaan illalliskutsuilla   | Seiska
Ulkomaat
17.05.2021 20:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Bill Gates
Vikitteli naistyöntekijöitään - avioeron keskellä oleva miljardööri Bill Gates lähestyi alaisiaan illalliskutsuilla  
Ulkomaat
17.05.2021 20:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Yksi maailman tunnetuimmista miljardöörieistä Bill Gates, 65, ilmoitti vaimonsa Melindan, 56 kanssa heidän avioerostaan toukokuun alussa. Pariskunta ehti olla naimisissa 27 vuotta. 

Avioeron taustalla olevia syitä on epäilty monien kansainvälisten medioiden sivuilla, joista The New York Times ja The Wall Street Journal -lehdet epäilevät Mircosoftin perustajan pettäneen puolisoaan. The New York Timesin mukaan Bill on ainakin kahteen kertaan lähestynyt naispuolisia työntekijöitään romanttisessa mielessä. 

Hyväntekijänä tunnettu yrittäjä ei silti ollut lähestymisistään huolimatta päällekäyvä, vaikka oli pyytänyt alaisiaan ulos syömään. Kumpikaan tapaus ei johtanut treffeihin asti. 

Lue myös: Maailman kallein avioero! Bill Gatesin 108 miljardin omaisuus jakoon 

Ensimmäinen lehden kuvaamista tapauksista oli tapahtunut vuonna 2006. Tuolloin Bill oli kuunnellut Microsoftilla työskennelleen neidon esitystä, jonka jälkeen hän oli pyytänyt tätä illalliselle sähköpostin välityksellä.

Viestiin hän oli lisännyt tarkennuksen, että asia voidaan unohtaa kokonaan, mikäli vastaanottajan mielestä ehdotus oli sopimaton. TMZ-julkaisun mukaan työntekijä ei vastannut viestiin millään tavalla ja asia unohdettiin. 

bill ja melinda gates

Toisessa tapauksessa miljardööri oli vikitellyt hyväntekeväisyysjärjestönsä työntekijää cocktailkutsuilla New Yorkissa. Bill ja Melinda Gatesin säätiön henkilöstöön kuuluva naisen mukaan Bill oli hieman kuiskaten pyytänyt häntä ulos. Nainen oli vain ruvennut nauramaan kiusallisessa tilanteessa, ettei hänen tarvitsisi vastata pyyntöön millään tavalla.

Lue myös: Bill Gates yllätti lapsensa: Ette saa rahojani!

The New York Times -lehden lähteet kuvailivat hänen lähestymisyrityksiään hieman kiusallisiksi muttei kuitenkaan ahdistaviksi. Naisten mukaan Bill ei myöskään yrittänyt käyttää valta-asemaansa saadakseen haluamaansa.  

The Wall Street Journal -lehdessä taas kerrottiin, että Billillä olisi ollut avioliiton ulkopuolinen suhde erään Mircrosofitn insinöörin kanssa. Lehti väittää, että suhde oli jatkunut vuosia, ja se oli osasyynä, miksi Bill lähti Mircosoftin johtoryhmästä. 

bill ja melinda gates