fbq
Ulkomaat
03.04.2021 10:04
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Ernst August
Uhkasi naispoliisia! Skandaalien ryvettämä kohuprinssi Ernst August sai tuomion
Ulkomaat
03.04.2021 10:04
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Hannoverin prinssi, Monacon prinsessa Carolinen, 64, puoliso ja Saksan viimeisen keisari Vilhelm II:n lapsenlapsenlapsi Ernst August, 67, on saanut tuomion asiattomasta käyttäytymisestään.

Prinssi tuomittiin itävaltalaisessa tuomioistuimessa poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta ja työntekijöidensä uhkailusta kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja vahingonkorvauksiin.

Lue myös: Vankeus uhkaa prinsessa Carolinen miestä – kohuprinssi Ernst Augustilla pitkä törttöilylista: löysi tyttöystävän bordellista ja sammui poikansa häissä!

Ikävä välikohtaus sattui viime kesänä prinssin metsästysmajalla Itävallan Grünaussa. Ernst August oli muun muassa uhannut lyödä naispoliisia pesäpallomailalla ja syksyllä jatkanut työntekijöidensä uhkailua.

Ernst  Augustin  kerrotaan  elävän  alkoholisoituneena  erakkona  saksalaiseessa  linnassa.
Ernst  Augustin  kerrotaan  elävän  alkoholisoituneena  erakkona  saksalaiseessa  linnassa.

 

Puolustus vetosi syytetyn vaikeaan elämäntilanteeseen. Prinssi on elänyt vuosia eristyksessä ja kokee tulleensa oman poikansa pettämäksi. Ernst August vältti vankilatuomion, mutta oikeuden päätöksellä hänen on aloitettava psykoterapia, eikä hän voi palata asumaan metsästysmajalleen. Prinssi on oikeusprosessin aikana pahoitellut tapahtunutta mutta kiistänyt syyllisyytensä.

Lue myös: Kohuprinssi vietiin käsiraudoissa katkaisuhoitoon – Ernst August hyökkäsi poliisien kimppuun!

Virallisesti Ernst August ja Caroline ovat yhä aviopari, mutta he ovat eläneet asumus-erossa jo vuodesta 2009. Parilla on yhteinen tytär, prinsessa Alexandra, 21.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »