fbq
Ulkomaat
06.07.2021 20:32
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Ronaldo
Tunnistatko takavuosien futislegendaa tuoreista kuvista? Ronaldo nautti elämästä drinksu kädessä, mallityttöystävä hehkeänä bikineissä - kuvat!
Ulkomaat
06.07.2021 20:32
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Entinen huippujalkapalloilija ja MM-kisojen maalitykki, brasilialainen Ronaldo, 44, (oik. Ronaldo Luis Nazário de Lima) lomailee parhaillaan Ibizalla mallityttöystävänsä Celina Locksin, 31, ja pariskunnan yhteisten ystävien kanssa.

Ammattilaisuransa jälkeen Ronaldo on nautiskellut eläkeläisyydestä ja futiksen entisen supertähden hedonistisesta elämästä tihkuu tasaisin väliajoin kuvia kansainvälisten paparazzikuvaajien linssien läpi.

Viikonloppuna Ronaldo otti kaiken ilon irti Ibizan auringosta hulppean jahdin kannella ystäviensä kanssa. Aktiivivuosiensa jälkeen Ronaldon vartalossa on tapahtunut silmiinpistäviä muutoksia, mutta Ronaldoa kertyneet kilot eivät hidasta.

Lue myös: Kessutteli ja hiplaili bikinimallirakastaan! Tällaisessa rantakunnossa futislegenda Ronaldo, 43, on nykyään: patsasteli ilman paitaa Espanjassa - paparazzikuvat!

Ronaldo Ibizalla.

 

Ronaldo Ibizalla.
Ronaldon tyttöystävä Celina Locks (oik.) otti aurinkoa pikkubikineissä.

 

Ökyjahdin kannella brasilialainen superfutaaja siemaili innokkaasti drinkkejä ja pulahti välillä uimaan lämpimään veteen.

Lue myös: Tuoreet paparazzikuvat - tältä jalkapallolegenda Ronaldo näyttää nykyään!

Ronaldo Ibizalla.
Ronaldo Ibizalla.

 

Hyökkääjälegenda ei ole jättänyt jalkapalloympyröitä kokonaan taakseen, sillä hän omistaa nykyisin 51 prosenttia Espanjan pääsarjassa La Ligassa pelaavasta Real Valladolidista. 

Ronaldon tavoite on tehdä Valladolidista seura, joka kamppailee Espanjan pääsarjassa La Ligassa eurocup-paikoista ja jopa pokaaleista.

- En ole täällä ikuisesti, koska minulla on muitakin asioita mielessäni tulevaisuuden varalta. Mutta nyt on liian aikaista puhua siitä. Haluan tehdä tästä seurasta paljon paremman ja isomman kuin mitä se oli ostaessani sen. Sen jälkeen nähdää, mitä tapahtuu, Ronaldo lausui Sports Illustratedin haastattelussa keväällä.

Ronaldo Ibizalla.
Ronaldo Ibizalla.

 

Ronaldo ja Celina ovat seurustelleet jo kuusi vuotta. Celina on tehnyt uraa mallina muun muassa kansainvälisillä catwalkeilla sekä uimapukukuvauksissa, ja hän on varsin suosittu myös Instagramissa, missä hänellä on yli 270 000 seuraajaa.

Ronaldo Ibizalla.

 

Jalkapallon MM-kisoissa yhteensä 15 maalia laukonut hyökkääjälegenda intoutui tuoreissa paparazzikuvissa ilakoimaan vedessäkin varsin innokkaasti.

Ronaldo Ibizalla.
Ronaldo Ibizalla.

 

Ronaldo voitti urallaan kaksi maailmanmestaruutta. Hän MM-kisojen kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä. 

Hänet valittiin maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi kolme kertaa (1996, 1997 ja 2002) ja Kultaisen pallon hän voitti kahdesti vuosina 1997 ja 2002.

Ronaldo Ibizalla.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »