Katso kuvat!

Tunnistatko Hollywood-tähtien äidit? Katso kuvat ja vihjeet

Ulkomaat | 09.05.2021 21:08

Arvaatko kuvan ja vihjeen avulla, kenen julkkiksen mutsi on äänessä?

1. Carol

Carol

Myönnän, että olen hemmotellut neljä näyttelijäpoikaani piloille. Esikoiseni oli nuorena melkoinen rämäpää, mutta nykyään pehmoinen perheenisä. Hänen pesueensa on viime vuosina kasvanut peräti kuudella lapsella.

2. Gloria

Gloria

Poikani ajautui teininä vääriin porukoihin, ja kuvaan astuivat huumeet. Musiikki pelasti hänet, ja hänen elämästään syntyi ryysyistä rikkauksiin -tarina. Upea miniäni on musiikkihistorian menestyneimpiä artisteja. Uran ohessa poikani pyörittää kolmen lapsen perhearkea.

3. Lynne

Lynne

Olen huolissani tyttärestäni. Hän on hyvin menestynyt musiikkialalla, mutta kärsinyt henkilökohtaisen elämän ongelmista jo vuosia. Yhteinen ilomme on hänen kaksi suloista poikaansa.

4. Erna

Erna

Kasvatin tyttäreni Saksassa, mutta ura ja menestys veivät hänet Yhdysvaltoihin. Hänelle on suotu kauneutta ja rahaa, mutta rakkaudessa ei onni ole ollut myöten. Lapsenlapsia on riemukseni siunaantunutneljä.

5. María

Maria

Ikävöin paljon tytärtäni, joka rakastui ja muutti toiselle mantereelle. Minulla on kolme ihastuttavaa tyttärentytärtä. Elämässämme on viime vuosina ollut paljon surua: olen menettänyt sekä puolisoni että toisen tyttäreni.

6. Lennis

Lennis

Olin valtavan ylpeä, kun poikani sai 1980-luvulla roolin Sairaalan sykkeestä. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa elokuvissa, ja on hän jopa napannut kaksi Oscar-palkintoa – ensimmäisenä tummaihoisena näyttelijänä.

7. Helen

Helen

Poikani on paha suustaan, mutta hänellä on lämmin sydän. Nautin hänen erinomaisista kokkaustaidoistaan. Iloitsen myös poikani isosta perheestä, ja etenkin 2-vuotiaasta iltatähdestä Oscarista.

8. Nancy

Nancy

Tyttärestäni tuli maailmankuulu tähti 1990-luvulla suositussa tv-sarjassa, jonka uusintoja nähdään vielä tänäkin päivänä. Minulla on ollut kaksi vävyä Brad ja Justin, mutta kumpikin liitto kaatui, ja tyttäreni on tiukasti ilmoittanut julkisuudessakin, etten tule häneltä lapsenlapsia saamaan.

Vastaukset:

1. Alec Baldwin

Alec

2. Jay Z.

Jay Z

3. Britney Spears

Britney

4. Heidi Klum

Heidi

5. Hollannin kuningatar Maxima

Maxima

6. Denzel Washington

Denzel

7. Gordon Ramsay

Gordon

8. Jennifer Aniston

Jennifer
Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press ja Getty Images
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!