fbq
Tommy Lee

Tulehtuneet välit eheytyvät... Verisesti riidelleet rokkari Tommy Lee ja poika Brandon bongattu yhteisessä illanvietossa Malibussa - kuvat!

Mötley Crüe-rumpali Tommy Lee, 56, ja hänen poikansa Brandon Lee, 23, ovat ottaneet kovastikin yhteen, mutta nyt sopu on saanut sijaa.

Isä-Tommy ja pojat Brandon ja Jagger nähtiin Kaliforniassa, Malibussa Nobu-luksusravintolassa kuluneella viikolla. Mukana oli myös Tommyn nykyinen vaimno Brittany Furlan.

Paparazzikuvista näkyy, että Tommy ja Brandon istuivat jälkimmäisen uudessa Porsche-urheiluautossa ravintolan parkkipaikalla juttelemassa. 

Brandon
Dylan lee
Brittany

Kaksikon isä-poika -suhde on ollut varsin myrskyisä. 

Viime vuoden maaliskuussa seurasi väkivaltainen yhteenotto, kun Brandon suuttui isälleen niin, että löi tämän maihin.

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee sängyssä kihlattunsa kanssa – poika tuli makuuhuoneeseen ja iski isältänsä tajun kankaalle!

Sitten rähinä jatkui sosiaalisessa mediassa. 

Tommy Lee sätti sekä poikansa että näiden äidin, Pamela Anderssonin

Jatkoa seurasi, kun Brandon vastasi Instagramissa: 

Kirjoitat koko maailman nähtäville, että minä olen ollut kiittämätön poika ja mutsini (Pamela Andersson) huono äiti. Mitä oikein ajattelit? Oikeasti, kuka on lapsellinen?
Miten ihmeessä olisin voinut ymmärtää olevani sellainen sinulle, kun et koskaan ollut läsnä sen vertaa, että voisit oppia tuntemaan minut. 
Ymmärrän, että sinusta tuntui pahalta, kun kävi mitä kävi. Voisitko silti lopettaa näiden postausten tekemisen sosiaaliseen mediaan. Suutuit, kun en toivottanut sinulle hyvää
isänpäivää... Minulla oli synttärit muuten kesäkuun 5. enkä kuullut sinusta mitään
, Brandon kirjoitti viime vuoden kesällä. 

Kaikesta päätellen kaksikon välit ovat nyt paranemaan päin.

Tähtiloistoa Mötley Crüe -elokuva The Dirtin ensi-illassa - Tommy Leen uudistuneet kasvot kiinnittivät huomiota!