fbq
Ulkomaat
29.07.2021 11:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press & Instagram
Kim Kardashian
Torille! Kim Kardashian mainostaa suomalaista lonkeroa näyttävästi omalla Instagram-tilillään - katso kuva!
Ulkomaat
29.07.2021 11:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press & Instagram

Tosi-tv-tähti ja miljardööri Kim Kardashian, 40, yllätti suomalaiset faninsa varhain torstaiaamuna Suomen aikaa julkaisemalla Instagram-tarinassaan kuvan lonkerotölkkirivistöstä. Lonkero on yksi suosituimmista Suomessa kehitetyistä alkoholijuomista.

Torstaiaamuna julkaistussa päivityksessä komeileekin Yhdysvalloissa toimivan The Finnish Long Drink -merkin valmistamia lonkerotölkkejä. Kim on merkannut päivitykseen myös suomalaisyrityksen oman Instagram-tilin.

Tämän kuvan Kim Kardashian julkaisi Instagramissa. Kuvakaappaus Kimin Instagram-tilin videotarinasta.
Tämän kuvan Kim Kardashian julkaisi Instagramissa. Kuvakaappaus Kimin Instagram-tilin videotarinasta.

Yrityksen verkkosivuilta selviää, että The Finnish Long Drink-merkin takana ovat suomalaiset kaverukset Sakari Manninen ja Ere Partanen, jotka tutustuivat vaihto-oppilasvuotenaan yhdysvaltalaiseen Evan Burnsiin. Myöhemmin kööriin liittyi mukaan myös suomalainen Mikael Taipale. Juoma lanseerattiin Yhdysvaltojen markkinoille vuonna 2018.

 

 

Suomalaisten Amerikan valloitukseen on lähtenyt mukaan myös toinen julkisuudesta tuttu henkilö. Muun muassa Outolintu-elokuvasarjassa näytellyt Miles Teller, 34, ihastui suomalaisjuomaan pian lanseerauksensa jälkeen niin paljon, että päätyi yritykseen osakkaaksi tutustuttuaan sen  perustajajäseniin.

 

 

Suomalaisilla keskustelupalstoilla heräsi nopeasti kysymys siitä, kuinka paljon suomalais-amerikkalaisen yrityksen on täytynyt pulittaa rahaa saadakseen juomastaan kuvan Kim Kardashianin Instagramiin.

Kim on kertonut julkisuuteen veloittavansa yhdestä mainoskuvasta Instagram-sivullaan noin 300 000-500 000 dollaria eli noin 253 000-422 000 euroa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »