fbq
Ulkomaat
25.09.2021 07:27
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Getty Images
Kuningatar Anne-Marie
Terveys ja talous kuralla! Kreikan ex-kuningatar Anne-Marien perheessä riittää murheita
Ulkomaat
25.09.2021 07:27
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Getty Images

Viime kuussa Kreikan entinen kuningatar Anne-Marie juhli 75-vuotissyntymäpäiväänsä. Aina niin hymyilevänä esiintyvän rouvan hymyn takana on kuitenkin paljon huolta.

Kesällä Ateenan ympäristössä riehuneet metsäpalot uhmasivat suvun maita ja linnaa. Nyt tilanne kotipuolessa on rauhoittunut, mutta toista vuotta kestänyt koronapandemia on aiheuttanut Anne-Marien ja hänen puolisonsa, ex-kuningas Konstantinin Alexia-tyttären, 56, perheessä epävarmuutta.

Lue myös: Oho, Kreikan prinssi Philipposilla uusi, hemaisevan kaunis tyttöystävä – kuvat!

Vävy talousvaikeuksissa

Alexia asuu perheineen Lanzarotella Kanariansaarilla.

Hänen puolisonsa, arkkitehtitoimistoa pyörittävä Carlos Morales on ajautunut talousvaikeuksiin, espanjalainen Vanitatis -lehti uutisoi. Carlos on arvostettu ja suosittu arkkitehti saarella. Hänen yrityksensä on vastannut lukuisista isoista hankkeista venesatamasta hotelleihin. Carlos oli juuri työstämässä isoa projektia, kun pandemia halvaannutti rakennusalan. Menestykseen tottuneen Carlosin liikevaihto on romahtanut, ja hän on jäänyt pahasti tappiolle.

Pandemia on aiheuttanut prinsessa Alexialle ja Carlos-puolisolle isot taloudelliset tappiot.
Pandemia on aiheuttanut prinsessa Alexialle ja Carlos-puolisolle isot taloudelliset tappiot.

Lue myös: Kuninkaalliset häävalmistelut käynnissä – Kreikan prinsessa iski juristin!

Puolison tila vakava

Luonnollisesti Anne-Marie on murehtinut tyttärensä perheen koronakurimusta, mutta sydäntä painaa myös oman puolison Konstantinin terveys.

Anne-Marie oli vain 13-vuotias tavatessaan tulevan aviomiehensä. Heillä on takanaan 57 aviovuotta, viisi lasta ja 11 lastenlasta. Huhujen mukaan 81-vuotiaan Konstantinin terveydentila on heikennyt.

Konstantin on viime vuodet kärsinyt terveysongelmista.
Konstantin on viime vuodet kärsinyt terveysongelmista.

 

Media huolestui tilanteesta nähtyään muutama viikko sitten Anne-Marien siskon, Tanskan kuningatar Margareetan julkaiseman perhepotretin, jossa Konstantin poseeraa kovin hauraana. Parin viime vuoden aikana hän on kokenut aivohalvauksen ja sydänleikkauksen. Lisäksi liikuntakyky on huomattavasti heikentynyt.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »